35-40 közötti férfiak vagy feleségeik! Van itt olyan, akinek a párja 10 évvel idősebb (a férfi javára)?
Kedves Andizsuszi!
Igen jól látod. Az egy év 9 hónapot azét tudom ilyen pontosan,mert akkor derült ki hogy belezugott az egyik kolléganőjébe. Azóta hogy finoman fogalmazzak nem az igazi a kapcsolatunk. Egy "kicsit" zokon vettem....:-((
A férjem 40 éves, én 30 vagyok.
Semmi nem változott rossz irányba, imádjuk egymást.
És nemcsak ő lehet fáradt egy nehéz nap után, hanem én is.
Emberek vagyunk.
én 23 vagyok a párom 33, lassan egy éve vagyunk együtt,de még soha nem volt ilyen jó senkivel se a szex, se semmi mint vele.
Végre férfi mellett érezhetem magam, nem valami nyálas kis hülyegyerek, akinek fogalma nincs semmiről.
Büszke vagyok rá, imádom őt! És elmondom, ő az első pasi, akivel mindennap igényelem, hogy legyen szex, különben megveszek. Néha fáradt szegény, mert olyan a munkahelye, de akkor én veszem kezembe az irányítást és egyáltalán nem mondott még nemet. :)
Viszont az biztos (és még soha nem éreztem ilyet), hogy tőle szeretnék gyereket, és vele szeretném leélni az életem. És ami boldoggá tesz, hogy ő is ezt mondja. 4 hónapja együtt élünk, és nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!