Mit gondoltok a Boján névről? Adnád a gyerekednek?
Figyelt kérdés
Nem lesz gyerekem, nem akarom neki ezt a nevet adni, ha lesz.. stb. stb.
Ma voltam foci meccsen és így hívták az egyik játékost. Megragadt bennem, szerintem nem csúnya név, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ja és fiú név.
2011. okt. 1. 18:43
11/17 anonim válasza:
Szerb név ha jól tudom. Én szerbiai vagyok és találkoztam többször is evvel a névvel. Szerintem nem csúnya. Ismerek egy családot, ahol két fiú van, az egyik Borisz, a másik pedig Boján.
12/17 anonim válasza:
Én vajdasági vagyok, és ez egy szerb név. Soha nem adnám a gyerekemnek ezt a nevet, ahogy a többit sem: Dusan, Dragan, Milorad, Luka, Milan...
14/17 anonim válasza:
A szlávság ősi ellenségünk ezért nem való egy derék magyar embernek.
15/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem adnám a gyermekemnek.
16/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, egy kedves szerb fickó jut eszembe róla, akivel egyszer a vonaton barátkoztam össze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!