Dominik vagy Ruben?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik jobban?2011. okt. 1. 17:40
21/38 anonim válasza:
"Miért lenne borzalmas? Ne vicceljönk már. Mi lenne a jó név? "
Valami hétköznapibb pl. Bálint, Roland, Dávid stb. Legalább senki se cikizné majd a neve miatt.
23/38 anonim válasza:
A Dominik névről nekem az jut eszembe, hogy a szülők úriaskodó, rongyrázó, kissé sznob, de nem valami okos emberek.
Nagyon nem tetszik a Dominik.
A Ruben jobb.
Zsidó név, olyan, mint a Lévi, biztos sokaknak ez a bajuk vele, de ezerszer jobb, mint a Dominik.
A Dominik nekem az a kategória kb., mint a Kevin.
24/38 anonim válasza:
"Attól még az egy név, a feltalálót is így hívták:)"
Ja, csak ebben az esetben a Ruben vezetéknév volt:)
Ha azt mondom:dízelmotor, gondolsz-e Rudolf Christian Karl Diesel-re?
27/38 A kérdező kommentje:
Sosem adnék Bálint, Róbert, Dávid féle neveket.
Amúgy nem Magyarország és nem is magyar vezetéknév:)
2011. okt. 1. 19:08
28/38 anonim válasza:
Ha muszáj választani,akkor Dominik, de isten óvjon mindkettőtől.
29/38 anonim válasza:
Balint, Roland, na ezektol a nevektol kiraz a hideg.Nem vagyok amugy a modern neveknek a partjan, de a Ruben egy nagyon szep bibliai nev, Jozsef egyik batyjat hivtak igy, tehat nem abbol a ballonsztoribol ered, amit te meseltel, 17:51-es.En mindenkepp erre szavazok.Es az sem igaz, hogy nem passzol magyar vezeteknevekhez.
30/38 anonim válasza:
Dominik. Szép név. A Rolandnál mindenképp jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!