Már megint mit tettem? Miért én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és anyukám bement a városba mert dolga volt.Evett is egy helyen és mondtam neki tegnap,hogy ha már ott jár,hozzon nekem is vacsorát.Hozott is,de ugye az adag az nagy volt,persze éhes voltam és megettem a 3/4-ét.
Mostanába nem figyelek oda az étkezésemre ezért híztam is.
Erre most mondja,hogy na egyed,miért nem eszed?Annyiba került a krumpli mint a hús.
Most tényleg olyan nagy bűnt követtem el? Vagy most komolyan csak unatkozik,hogy mindenbe beleköt?
Előre is köszi a válaszokat!
2011. szept. 30. 17:16
11/16 anonim válasza:
Mit izgulsz, majd nyolckor megeszed a maradékot. :)
12/16 anonim válasza:
Most nem értem, hogy mi a problémàd? Azt mondta neked, hogy most fejezd be a krumplit? Tehàt sokba került ez a problémàja? Jobb lett volna, ha sütsz egy kis krumplit és akkor most nem dobnàd ki. Hiszen ilyenkor kihülve màr nem is jó, az biztos, tehàt pénzpocsékolàs az biztos.
13/16 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani hogy: Neked adom a többit. :)
14/16 anonim válasza:
A szülőnek mindig igaza van! Kivétel nélkül!
15/16 anonim válasza:
17:44 Ez aranyos! Nálunk mikor kicsik voltak a gyerekek, abból tudtuk, hogy nem ízlik a csoki amit kaptak, hogy megkínáltak belőle minket is. :)
Kérdező! Mondd meg anyunak, majd megeszed később, vagy holnap.
16/16 anonim válasza:
Mondd meg anyukádnak, hogy tele vagy, most nem kérsz többet, de tegyétek be a hűtőbe és később, vagy holnap megeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!