Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszik a férjemne...

Szerintetek tetszik a férjemnek a barátnőm?

Figyelt kérdés

10 éve vagyok a férjemmel, és soha egyetlen esetben sem voltam féltékeny. Sokat beszéltünk mindig szép lányokról (Én is szeretem őket :)) ), és a tíz év alatt soha nem volt, hogy észrevettem volna, hogy zavarja, ha kérdezgetem, hogy szépnek talál-e valakit.

Tegnap megkérdeztem, hogy tetszik-e neki az egyik legjobb barátnőm, nagyon szép, okos lány, és egyszerűen nekem esett, hogy hogy képzelhetem, hogy miért gyanúsítgatom, és fél órán keresztül nem lehetett szót érteni vele, csak hőbörgött. Pedig csak annyit kérdeztem, hogy tetszik-e neki, és hogy kihez hasonlítaná, ha valakihez.

Soha nem láttam még ilyennek semmilyen nővel kapcsolatban. És soha nem volt még, hogy arra gondoltam volna, hogy más is lehet a képben. Nem megy ki a fejemből, ami történt. Éppen amiatt kezdtem el most gyanakodni, hogy ennyire felháborodott a kérdésen, pedig úgy érzem, semmi oka nem volt rá.

Szerintetek véletlenül pont belenyúltam a hangyabolyba? :(

2011. szept. 30. 14:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
És miért kell neki mindig nőket mutogatni? Leszbi vagy? Már ne haragudj, de vagy ez, vagy ennyire kisebbségi komplexusod van, vagy túl sok az időd másokkal foglalkozni. Nem csoda, hogy szegény pasi besokkall, mert unja már. Sosem értettem, miért kell egyes nőknek azzal csesztetni a pasijukat, hogy tetszik-e neki ez, vagy az. És ezt nőként mondom, szerintem nagyon gáz.
2011. szept. 30. 15:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tetszik neki, de tabuként kezeli, pont, mert a legjobb barátnőd. Mi is 11 éve vagyunk együtt a férjemmel, régebben én is kérdezgettem, de a barátnőim kapcsán soha nem feszegettem a témát, nincs értelme. Ha azt mondja, "nem", megsértődök a barátnőm nevében is, ha "igent" mond, akkor legyek féltékeny a barátnőmre?! Szóval rájöttem, nincs értelme ezen lovagolni.

Nem lehet, hogy te inkább a barátnődre vagy féltékeny? Mert ő izgalmasabb, (még) pasizós életet él és azért kérdezted a férjedet, hátha nemet mond és az megnyugtatott volna, hogy a barátnőd sem kell minden pasinak? Csak most rosszul sült el a válasz.

Nem tudom, mennyire jön át, mire akarok kilyukadni, de nekem az a benyomásom, ez inkább a barátnőd és nem a férjed személye miatt téma.

2011. szept. 30. 15:06
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is le kellene szállnod a témárol, mielőtt ő száll rá valakire.

Nem mondják, mert próbálják elfogadni a hülyeségeinket, de egyszer besokallnak ám. Mindennek van határa. Lehet tetszik neki, de nem jelent semmi többet, és mivel pont barátnőd, így zavarja, meg különben is elege lehet az effajta kérdésekből.

2011. szept. 30. 15:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Te meg ne kérdezgess ilyesmit, ha nem vagy felkészülve egy nem tetsző válaszra. Mire jó is ez ? Szeretsz hülyeségeken agyalni ? Vagy háborúzni a férjeddel.

Ha tetszik is neki, akkor mi is van ? Semmi. Tetszik és kész, de ha sokáig piszkálod ilyesmivel, lehet oda is lép.

2011. szept. 30. 15:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Érdekes, amiket írtok. De az hozzátartozik még, hogy nem vagyok leszbi, hanem grafikus, és nagyon sok női modellem van, ezért beszélünk róluk sokat. A barátnőmet is lerajzoltam már többször. Szóval nem a Playboyt mutogatom neki, meg nem tesztelgetem, hanem csak esztétikailag téma ez nálunk otthon.
2011. szept. 30. 15:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Csak viccesen kérdeztem tegnap is, nem tudtam, hogy így elszáll majd az agya.
2011. szept. 30. 15:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne ébresztgesd az alvó oroszlánt!
2011. szept. 30. 15:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

:) Én megértem a kérdezőt, régebben sok modellem volt, férfiak és nők is, most is szoktak kérni emberek sima, kommersz portrézásra, vagy félalakra. Az ilyen beállítottságú emberek teljesen máshogy viszonyulnak a külsőhöz, én pl. most is nagyon megnézem a férfiakat, nőket, néha szólok is páromnak, hogy nézd milyen érdekes arca van!

Néha ideges is miatta:/

2011. szept. 30. 15:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja de a kérdésre: szerintem csak fárasztónak találja már a sok "ömlengést" más emberekről. Ez van.
2011. szept. 30. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért legyél te csak óvatos a baràtnõddel(nem a férjeddel), ha màr egy ilyen pasizós, tudod a baràtnõk sokszor tudnak fàjdalmat okozni egymàsnak.
2011. szept. 30. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!