Kell tenni valamit a szerelemért?
Amikor azt mondják az okosok, hogy a szerelemért tenni kell, nem feltétlenül arra gondolnak szerintem, hogy estélyiben kell porszívóznod, vagy kosztümben paprikás krumplit főznöd. Ha van egy hosszabb távú amúgy boldog, lelkieken alapuló kapcsolatod, akkor elég, ha ápolt vagy, tiszta, alkalmanként csinosan felöltözöl.
Mindenhol, ahol egy kapcsolat nem arról szól, hogy egy hamis képet mutassunk magunkról, előfordul, hogy látjuk egymást otthoni melegítőben, betegen, szőrösen, vagy éppen hisztisen. Ha az ember éveken keresztül teljesen megjátssza magát, abba belefárad.
Viszont úgy már nagyon is tenni kell a szerelemért, hogy nem hagyjuk, hogy unalomba fulladjon, odafigyelünk a másikra törődünk vele és az igényeivel.
Kérdés, hogy ez a néha milyen gyakran van....?
Velem is előfordult már, hogy szőrös voltam, mert olyan hetem volt, hogy a fenének se volt kedve este még szőrteleníteni (pl. most is), de ma már megborotválkozom az intim helyeken. :) Én is van, hogy nyűgös vagyok, ilyenkor tudja a férjem, hogy hagyjon békén, de legalábbis ne mondjon semmi "provokálót". Ha ezek sűrűn előfordulnak veled, ott alapból gondok vannak. Ha csak ritkán, az szerintem mindenkivel előfordul(hat). Az a kérdés, hogy a párod ezt hosszútávon hogy tolerálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!