Elveszítem a barátaimat ha nem kezdek el bulizni?
Figyelt kérdés
Nem iszok, és nem járok el hajnalokig bulizni és úgy érzem, hogy ezért kinéznek. Igyekszem más programokat is találni ezeken kívül, de az senkinek sem tetszik, mindenki ragaszkodik ahhoz hogy igyunk. És ez általában sokáig eltart, és én nem szeretek a sötétben hazamenni, pláne a belvárosban. :( Ha ezeket elmondom nekik akkor vagy kinevetnek, vagy meg sem hallgatnak. Most pedig hogy kihagytam pár talit ezek miatt, már olyan hűvösek is velem.
Mit tegyek szerintetek? Alkalmazkodjak? :S Eléggé meg kéne változnom hozzá, hogy olyan legyek, mint ők.
20/L
2011. szept. 30. 07:41
11/12 anonim válasza:
én is az ilyen barátokat kerestem. Aztán mégis találtam olyanokat, akikkel jobban összeillettünk. Velük a mai napig tartom a kapcsolatot, havonta összejárkálok velük, elvagyunk, beülünk egy kínaiba, egy étterembe, vagy egy bárba. Koktélozunk, iszogatunk. Néha elmegyünk egy szórakozó helyre, de ott sem tombolunk. Nekünk így jó. Én sem vagyok sokkal idősebb, mint te, 24 vagyok. Szerintem keress olyan barátokat, akikkel ezeket össze tudod hangolni.
12/12 A kérdező kommentje:
Azért szerencsére a legjobb barátnőm nem ilyen, ő legalább meg fog maradni :) Köszi a válaszokat, igyekszem túl tenni a viselkedésükön magam, bár lehet hogy nem is lesz olyan nehéz, hiszen nekik sem az.
2011. szept. 30. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!