Hová vezet ez a kapcsolat? Kezdek belefáradni...
Pont ezért nem tudják a pasik értékelni az apró örömöket, mert ki van nyalva a valaguk és a kedvükre van téve 100%-ban! Te is ugyanúg belefásulhatsz ebbe az egészbe, és akkor Ő vajon a kedvedre tenne? Más emberek is dolgoznak és tuti, hogy bőven van közöttük aki nem szereti a munkáját, de muszáj valamiből megélni! Ha mindig csak Te teszel az Ő érdekében, és lemeríted a saját energiádat, sajnos te is oda kerülhetsz! Én azt mondom vedd el az élettől nyugodtan azt a jót, amit kínál Neked! És ne szolgáld ki 100%-ban! Ő pénzt keres, O.K., de a Te munkád az smafu? Számold csak ki mennyi pénzt fizetnél ki házvezetőnőre és bébiszitterre ha mindezt Te nem csinálnád meg!
Én is kiszolgáltam a volt férjemet 100%-osan, aztán én is lemerültem, nem tudtam már olyan csillogó szemekkel nézni rá, aztán még a végén ő csajozott be. Hát érdemelne a férjed egy jó nagy hidegzuhanyt!
Szia!
Szerintem ne csábulj el! Én félek , hogy jobban megbánnád, mint amennyire szeretnéd...
Nagyon jó 5let , amit írnak! Akár hosszú7vége is, valahol , csakis szigorúan kettesben , "kikapcsolódni". A varázst , a szenvedélyt vissza kell hozni egy kapcsolatba , ezen pedig dolgoznotok kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!