Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová vezet ez a kapcsolat?...

Hová vezet ez a kapcsolat? Kezdek belefáradni...

Figyelt kérdés
Mit tegyek akkor, amikor tulajdonképpen minden rendben van, a férjem gondos apa, egész nap értünk dolgozik, segít a háztartásban is, és mint mondja szeret, de egyre inkább kezd magába fordulni, semmiért nem lelkesedik, szinte mindig rosszkedvű, savanyú. Hiába járok a kedvébe rendszeresen kritizál. És bár szeretkezünk, már nem rajong értem úgy, mint korábban, mint ahogy semmiért nem rajong az utóbbi időben. Fáradt, kiégett a munkája miatt, és az a baj, van bennem némi lelkiismeretfurdalás is, hogy miattam, miattunk jutott ide, hiszen értünk keresi a pénz. Ha maga lenne, már kiszállt volna a mókuskerékből. Szeretem őt, de nehéz most vele együtt élni. A házasságot, a templomban tett igéretemet komolyan veszem, jóban-rosszban, de nem akarok mártír lenni. Akárhogy küzdök (csábítás, kedvenc kaja, érezze, h ő a főnök stb, stb) lassan lassan a kihűlés felé megy a kapcsolat. S bár soha nem csaltam meg, most megint van a láthatáron olyan, aki "kényeztetne", és sokat gondolok rá. Küzdök magam ellen, az érzéseim ellen, a szerelmünkért. De kicsit kezdek belefáradni, reménytelenné válni.
2009. ápr. 27. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem le kellene ülni vele mindezt megbeszélni, mert még visszafordítható minden. Kérdezd meg tőle h ő hogy látja.
2009. ápr. 27. 14:07
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
nagyon úgy tűnik, hogy a férjed depressziós lett amit kezelni kellene. Amit érzel azt beszéld meg vele, biztosítsd arról hogy szereted és vele szeretnéd boldogan élni az életet és azt akarod hogy ő is boldog legyen. Biztos nem egyszerű de próbáljon meg munkahelyet váltani, mert a rossz munkahely az egész életet tönkreteheti, mint látod a társét is.
2009. ápr. 27. 14:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Beszéltünk már róla, nem sok minden változott. A feszültség mindig ott marad. Régebben, ha hazajött, éreztem, hogy itthon feltöltődik. Ma már sokszor ezt sem érzem. Keresem, hogy mit csinálok rosszul, igyekszem változtatni, de ez olyan, mint egy spirál, mindig ugyanoda jutunk... csak egyre kevesebb lelkesedéssel. Ő mindenütt meg szeretne felelni, maximumot nyújt a munkahelyén (nagy a felelőssége, ő a 2. ember egy nagy cégnél), szeretne velünk is foglalkozni, helyt áll az ágyban is... elismerem, az ember nem tud mindenütt tökéletes lenni. Ő azzal fizet, hogy a lelke kiég...
2009. ápr. 27. 14:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja, és a jobbító szándékú megjegyzéseim, amihez hozzáfűzöm, hogy tényleg szeretem és boldognak szeretném őt látni, az számára kritika. Még én is cseszegetem. Még több terhet pakolok rá, mert hát azt szeretném, hogy változzon, nem fogadom el úgy, ahogy van. Szóval depressziós?
2009. ápr. 27. 14:20
 5/13 anonim ***** válasza:
98%

Megértem azt a vágyadat hogy kényeztessenek, de tudnod kell, egy kaland nem old meg semmmit, sőt...

A rózsaszin köd előbb utóbb elszállna, és lehet, hogy ami marad, az még rosszabb, mint ami most van.

Én azt gondolom, le kellene ülni a férjeddel, valahol, kettesben, nyugodt körülmények között, gyerekek nélkül, és elmondani neki mindazt, amit most nekünk.

Kérdezd meg tőle, ő hogy látja a kapcsolatotokat, mi az ami nem jó, mi az a mi hiányzik, hogy lehetne rajta segíteni, egyáltalán, akar e segíteni, miként látja a jövőt, mik a szándékai. Mondd el, hogy így boldogtalan vagy ebben a kapcsolatban, és ha nem sikerül változtatni rajta, tönkre fog menni a házasságotok.

A férfiak hajlamosak ilyenkor "hagyj bákén, ne cseszegess" felkiáltással szőnyeg alá seperni a gondokat, de ezt ne engedd. Addig kell leülni és megbeszélni, amíg még lehet. Ha sokat vársz, késő lesz!

2009. ápr. 27. 14:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Ezt tettem, amit mondtál, szó szerint. Kilátásba helyeztem azt is, hogy így vége lesz. Bár, amíg a gyereker felnőnek, kb. úgy 15 év, én nem vagyok hajlandó válni. De utána...? Azt mondta, ne fenyegessem. Nem tudom mit lépjek legközelebb. Már a céget is ajánlottam, hagyja ott, keressen másikat. Keesebb pénzből is kijönnék inkább, ha lelkesebbnek láthatnám. Nem könnyű ma új helyet találni, meg itt már bedolgozta magát. Pedig utálja. De ha nem tudná ezt a szintet hozni, még kevésbé becsülné magát, még rosszabb lenne a helyzet.
2009. ápr. 27. 14:35
 7/13 anonim válasza:
96%
szerintem menjetek el pár napra valahova pihenni, feltöltődni a gyerek nélkül. Gondolom van valaki aki tudna a gyerekekre vigyázni. Ha ezek után se sikerül megoldani a problémát, kérjetek segítséget szakembertől.
2009. ápr. 27. 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
El kellene mennetek valahová és újra egymásra találni! Belefásultatok a hétköznapokba, sajnos előfordul.
2009. ápr. 27. 15:05
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is azt mondom: elmenni kettesben!
2009. ápr. 27. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

nos pontosan ez van nálunk is. kiégett, nem lelkes, rutinból megy a szex ( ha egyáltalán megy éppen!! ), főzök a kedvenceit, minden nap hús, velő kaviár, máj rántott hús sütve stb, ing vasalva ház tiszta, majd beleszakadok és ő csak néz kifelé a buksijából és ha azt mondom de jó lenne .... de szép volna.... akkor megkapom, hoyg na azt nem, ő már nem bírja stb. már a meccs és a forma egy alatt is elalszik.

Kirándulni, elmenni valahová?? jól hangzó tanácsok, de nem akar, megbeszélni?? igen nehéz úgy fogalmazni, hoyg neérezze sérte magát ezért vagy azért.

Sajnos nem tudok több tanácsot adni, mint amit én csinálok, igen nekem is van hódolóm... írogatunk, érzem, hoyg gondol ránm, feltölt az a pár perc, amíg neki írok. aztán itt van ez az oldal is, meg más fórumok, próbálom elfoglalni magam. ez egy kicsit struccpolitika, de talán jó lesz. Más megoldás sem jobb.Elvégre a struccnak bevált:-))

2009. ápr. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!