Hová vezet ez a kapcsolat? Kezdek belefáradni...
Megértem azt a vágyadat hogy kényeztessenek, de tudnod kell, egy kaland nem old meg semmmit, sőt...
A rózsaszin köd előbb utóbb elszállna, és lehet, hogy ami marad, az még rosszabb, mint ami most van.
Én azt gondolom, le kellene ülni a férjeddel, valahol, kettesben, nyugodt körülmények között, gyerekek nélkül, és elmondani neki mindazt, amit most nekünk.
Kérdezd meg tőle, ő hogy látja a kapcsolatotokat, mi az ami nem jó, mi az a mi hiányzik, hogy lehetne rajta segíteni, egyáltalán, akar e segíteni, miként látja a jövőt, mik a szándékai. Mondd el, hogy így boldogtalan vagy ebben a kapcsolatban, és ha nem sikerül változtatni rajta, tönkre fog menni a házasságotok.
A férfiak hajlamosak ilyenkor "hagyj bákén, ne cseszegess" felkiáltással szőnyeg alá seperni a gondokat, de ezt ne engedd. Addig kell leülni és megbeszélni, amíg még lehet. Ha sokat vársz, késő lesz!
nos pontosan ez van nálunk is. kiégett, nem lelkes, rutinból megy a szex ( ha egyáltalán megy éppen!! ), főzök a kedvenceit, minden nap hús, velő kaviár, máj rántott hús sütve stb, ing vasalva ház tiszta, majd beleszakadok és ő csak néz kifelé a buksijából és ha azt mondom de jó lenne .... de szép volna.... akkor megkapom, hoyg na azt nem, ő már nem bírja stb. már a meccs és a forma egy alatt is elalszik.
Kirándulni, elmenni valahová?? jól hangzó tanácsok, de nem akar, megbeszélni?? igen nehéz úgy fogalmazni, hoyg neérezze sérte magát ezért vagy azért.
Sajnos nem tudok több tanácsot adni, mint amit én csinálok, igen nekem is van hódolóm... írogatunk, érzem, hoyg gondol ránm, feltölt az a pár perc, amíg neki írok. aztán itt van ez az oldal is, meg más fórumok, próbálom elfoglalni magam. ez egy kicsit struccpolitika, de talán jó lesz. Más megoldás sem jobb.Elvégre a struccnak bevált:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!