Voltatok már ilyen helyzetbe? Mi a teendő?
Ha mindenki tanult volna, hőzöngenének a "sokra vitt" emberek, hogy senki nem szolgálja ki őket, nem viszik el a szemetet.. Erről ennyit.
Előbb-utóbb hozzá lehet ehhez is szokni, szerintem. Legalábbis én ezt tapasztalom. Nagyon sok nővel dolgozom, eleinte én is lelkisebb voltam, de aztán észhez tértem, hogy az ilyenek miatt nehogy már én érezzem rosszul magamat. Sikerült egy-két célzott beszólással leállítanom az ilyen negatív embereket. Ezek után érdekes módon már többet beszélgettem velük is (persze általános témákban).
A "tanulni kellett volna" írójának: nekem is 2 diplomám van, értelmiségi munkakörben dolgozom, a fizetés szar, és én vagyok mindenki kapcája... Úgyhogy nem ezen múlik!!!
Egyébként kedves Kérdező:
1) az emberek borzasztóak, a világ kegyetlen, meg kell erősödni, nem szabad mindent magadra venni. Ez több év tanulás, önismeret. Érdemes önismereti kurzusra beíratkozni, pl. pszichodráma, és fejlődni, erősödni. Ez van. Ez a valóság (egy része!), meg kell tanulnunk élni vele.
2) ha nagyon szenvedsz, mondj fel, nézd meg máshol. Több tapasztalat csak jót tesz. Vannak jó emberek is, lehet olyan helyre kerülni. Vagy máshogy nehéz emberekhez, amiből tanulhatsz. Fő, hogy tudj reflektálni a történtekre, a saját belső reakcióidra, működésedre, és tanulni, fejlődni, erősödni...
Sok sikert az élethez!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!