Én utoljára kb. 16 évesen tartottam gáznak, ha csúnya pasi tetszett, mit szólnak hozzá a barátnőim alapon... Párt magának választ az ember, nem a nagyközönségnek. Komolyra fordítva a szót, igen, gáz, sürgősen verd ki a fejedből és ezentúl csak bájgúnárokkal állj szóba.
2011. szept. 28. 23:16
14/21 anonim válasza:
Nem gáz a belsö értékek egy emberben sokal fontossabak, a szépség mulando,de azért ne legyen bányarém.Èngem is mindig szépnek mondtak de nekem mindig kellet egy bizonyos plusz amiért beleszeretem valakibe nem csak a szépsége.Ha neked pont most a teste hát ez van de valoszinüleg a személye is közre játszik benne valamenyit. sok boldogságot kivánok.
2011. szept. 28. 23:22
15/21 anonim válasza:
Én is szép vagyok, ezért sosem járnék rondával. Később úgyis megbánod:/
2011. szept. 28. 23:42
16/21 anonim válasza:
Most szerelmes vagy belé, vagy nem???
Ha igen, akkor hajrá, jöjjetek össze.
Annyira csak nem ronda, hogy szégyellned kelljen társaságban - de ha mégis, nézz meg egy Szex és New York epizódot a fülig szerelmes Charlotte-tal és az ő rajongó gnómjával :P
Megbánni akkor bánnád meg, ha rábeszélnéd magad valakire (szerelem nélkül), aki nem tetszik.
2011. szept. 29. 00:16
17/21 anonim válasza:
Miert lenne gaz???? Senki sem lehet tokelets. Mi vana kkor ha kulsore osszejossz a MR Tokeletes-sel, de belulrol egy aljas es ut ver. Szerintem az nagyobb gaz. Ne a kulvilagnak akarj megfelelni. Ha szereted es tenyleg belezugtal hajra!!!
Az en ferjem sem egy macso, nem is akartam azt. Hidd el volt baromi jo kulseju pasijaim, de azok nem alkalmasak sem ferjnek, sem apanak. Tapasztalatbol mondom!!!
2011. szept. 29. 07:50
18/21 anonim válasza:
Miért, ki mondja meg, ki a szép? A szépség mindenek felett való? Remélem, az élet megkíméli azt a krapekot tőled.
2011. szept. 29. 08:15
19/21 anonim válasza:
nem is értem hogy egyesek miért csúnyáznak le valakit.én se vagyok valami szép de mégis mondták páran hogy helyes vagyok.(és hogy komolyan így gondolták e az örök rejtély marad):D
de hát a csajoknál ugyanez van.nekem márt többször megtetszett egy olyan lány akit más lerondázott:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!