Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a húgom, mit...

Miért ilyen a húgom, mit lehetne vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos, nem mer elmenni sehova egyedül, még a boltba se szinte. Nem jár szórakozni, mert attól fél, kinevetik. Kávézóba nem ül be, mert attól fél, hogy leissza magát és mindenki őt nézi majd. Szórakozóhelyen meg nem mer táncolni. Szeretnék neki segíteni, de nem tudom, hogy mit tegyek! Hétvégén otthon gubbaszt egész nap ahelyett, hogy kimozdulna akár csak egy sétára is, közben látom, hogy szenved, meg ő is mondta már ezt. Hogy segíthetnék neki? Az is zavarja, ha én elmegyek a barátaimmal.

23/L

2011. szept. 28. 15:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még csak 17 éves. Nagyon rossz ezt látni, mert egy nagyon szép, okos lány. Nem értem, miért ilyen, vannak barátai, de velük sem szívesen megy el sehova.
2011. szept. 28. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Így szerezhetsz szép lányt úgy hogy te magad nem vagy annyira szép. Lehet nem könnyű de megér egy kis küszködést hogy megváltoztatod és lessz egy helyes barátnőd.
2011. szept. 28. 16:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem pontosan értem, ő a húgom, nem a barátnőm.
2011. szept. 28. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kéne neki egy fiú:) Attól rendbe jönne az önbizalma. 22F
2011. szept. 28. 16:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is kéne neki egy barát, már volt neki 2, de értelmeset nem nagyon talál a környezetében, elég tahók veszik körül, ahogy elnézem néha. Ezért is kéne eljárnia több helyre, hogy kulturált, helyes kis srácokat is megismerjen.
2011. szept. 28. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Itt a gyiken találhatna kedves srácokat :)

Előzőmet amit nem értettél azt igazából úgy általánosságban írtam a fiúknak.

2011. szept. 28. 16:51
 17/17 anonim ***** válasza:
88%
Én rendes srác vagyok, de kicsit öreg a húgodhoz:D 22F
2011. szept. 28. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!