20 évesen lehet örökbefogadni?
10:20, persze, nem azt mondtam én sem, hogy egy 20 éves sem lehet elég érett a gyerekvállalásra. De lássuk be, aki 20 évesen megfelelő háttérrel rendelkezik anyagilag, érzelmileg és párkapcsolati téren, az ritka, mint a fehér holló.
Ez azért még bőven a tanulás, háttérépítés időszaka, ráadásul ennyire fiatalon egy életre lekötni magát elég nagy felelősség. A 22-24 éves barátai mondjuk épp bulizni fognak, mert leruccannak hosszú hétvégére Horvátországba, ő meg sehova nem megy, mert ott egy 3 éves... Nem az igazi. Inkább éljen előbb az ember, tapasztaljon, lásson világot, és vállaljon babát, amikor már lezárult ez a korszak. Akkor jöhet a befelé figyelés, családalapítás stb.
ma 10:25
Igen, örökbefogadott gyermekem van.
És nem kellett bizonygatnom, hogy meddő vagyok, mert egyrészt nem bizonyított dolog, másrészt, ha valaki ilyet kért volna, ráborítottam volna az asztalt. Ugyanis ez magánügy.
(10:21-es voltam)
aki azt írta nem kell 20 évesen gyerek,mindenki magából indul ki lehet egy 18-20 éves is nagyszerű anya,gondoskodó,jó fej,felelősségteljes,és lehet egy 30-35 éves is borzalmas,éretlen,türelmetlen,nem kéne általánosítani,ha szeretne gyereket vállaljon
21 vagyok van egy 5 hónapos kisfiunk,és szerintem jó szülők vagyunk,szeretjük a fiunkat,gondoskodunk róla,van türelmünk hozzá,rugalmasabbak vagyunk mint a legtöbb 30 feletti szülő,nem a kor a lényeg, kedves kérdező a lényeg hogy nagykorú legyél,a családi állapot, az anyagi háttér,meg hogy van hol laknod az a lényeg,de ha jól tudom pszihológiai tesztet is végeznek
Köszönöm a válaszokat!
Még annyit kérdeznék hogy a gyámság és az örökbefogadás között van-e különbség, ha igen mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!