Áron vagyok,22 éves, tipikus semmirekellő. Mit tegyek, hogy rendbejöjjön, elkezdődjön az életem?
Én nagyjából hasonló vagyok. 14 évesen halvány lila gőzöm nem volt, mi szeretnék lenni, így elmentem egy sima gimibe, leérettségiztem és még mindig halvány lila gőzöm nem volt, mi legyen. Elvégeztem egy két éves idegenforgalmi szakmenedzser képzést, mivel szeretem a nyelveket, szeretek utazni. Igen ám, csak kifelejtettem, hogy pl egy utazási irodában nagyrészt emberekkel kell foglalkozni, akik néha borzasztó értetlenek tudnak lenni, mindent 6x kell nekik elmagyarázni és nap végére kb felrobban a fejed. Három évet lehúztam egy ehhez hasonló irodában (nem pont utazási volt, hanem buszokat adtunk bérbe, de kb itt is ugyanolyan értelmes ügyfelekkel volt dolgom, mintha utazásiban lennék), ahol totál kikészültem, így felmondtam, mert éreztem, hogy az őrület határán állok.
Aztán szétküldözgettem x száz helyre az önéletrajzomat és senkinek nem kellettem. Most egy ismerősünk próbál betenni egy nagy céghez, és úgy néz ki sikerül.
Mellette fel szeretném fejleszteni a nyelvtudásomat abból a 3 nyelvből, amivel dolgom volt életem során (angol, német, francia) plusz egy reklámgrafikusi OKJ-t is szeretnék letenni, mert ez érdekel, és hátha sikerül abban elhelyezkedni.
Szóval én is úgy voltam vele, mint te, Áron, hogy mindig szégyelltem magam mindenki előtt, mert én nem tudtam soha rávágni hogy igen ez meg az leszek itt és itt fogok tanulni.
Egyébként, engem totál ugyanazok érdekelnek, mint téged: nyelvek, utazás, kultúra, művészet, természet hozzáadva még a történelmet és levonva belőle a lelki segítséges dolgot :)
De azt mondom mindenkinek, fel a fejjel! :)
Bocsi, ha kicsit össze-vissza írtam.
26/N
Idehaza a kettő nem nagyon megy, hogy jól is keress és szeresd is csinálni (vagy ahhoz igencsak egy alj embernek kell lenni)
művészeti szakokon meg nem a pontok számítanak (Mome Kaposvár Sopron) hanem az iskola felvételijén elért eredmény, ami több körből áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!