Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Rákérdezzek?

Mit csináljak? Rákérdezzek?

Figyelt kérdés
szerintem apám csalja anyámat 20éve házasok...apám heti 1-2xer munka után hazajön kajál és kb 7kor fel kell mennie pestre anyum se tudja h hova megy nekem is csak annyit mond h csak pestre...és kb 10:30 ra ér haza rögtön elmegy fürdeni... Ma láttam h fürdés előtt azt vakargatta...
2011. szept. 27. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
bár azzal nem értek egyet, hogy nem a te dolgod (nagyon is sok közöd van hozzá, bár csak közvetve), de azzal igen, hogy nem neked kell megoldanod a helyzetet. ez a kettőjük dolga. amúgy én is azt gondolom, hogy ha anyukád is ilyen szinten tud róla, akkor nem nő van a dologban (vagy ha igen, akkor az anyukád hallgatólagos beleegyezésével).
2011. szept. 28. 10:04
 12/13 A kérdező kommentje:
vki titkolózik és ha kiderül akkor az nagyon fog fájni nekem...már arra is gondolok h apumnak vmi komolyabb baja van... Vmi betegség mert állandóan a jövőmmel foglalkozik...
2011. okt. 1. 09:45
 13/13 A kérdező kommentje:
megint elment apám csináltam ma 1 hulyeseget es egesznap ordibált velem az anyám... Ő is észrevette?
2011. okt. 4. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!