Ha pontozni kéne az anyukátok és a köztetek lévő viszonyt ti hány pontot adnátok rá 10-ből? (14/L)
Én csak 5-öt, mert folyton ordibál, semmit nem lehet vele normálisan megbeszélni.Neki soha semmi nem elég ha szorgalmas vagyok és többet tanulok mint amennyit kell(pl.: 1,5 matekfeladat lapot megcsinálok, de csak 1-et kell, akkor azt mondja hogy már csináljam meg a többit is) még az se jó neki.Lecseszett hogy én nem is tanultam biológiából semmit, mert egy lusta kis mocsok vagyok.Következő napon feleltem biológiából 5-öst kaptam.Ha valami nem tetszik neki, akár meg is pofoz.Viszont van amikor kedves.
(Légyszi indokoljátok is meg hogy miért)
Előre is köszönöm a válaszokat.
10 pont
Ha volt is rossz cselekedete a sok jó mellett, nem tartom számon mert nagyon szeretem, meghát kinek nincs, nekem is biztos volt jópár kibirhatatlan dolgom.
Én amúgy is eleve gyorsan elfelejtem ha vmi rossz történik velem és csak a jó dolgokra emlékszek bármi is legyen az.
3-4
Nem beszélünk, ha igen, akkor veszekszünk, mindent jobban tud, mindig övé az utolsó szó, akármit csinálok, az rossz, undorító, aljas beszólásai és húzásai vannak, egy bizonyos függőségével tönkretette a gyerekkorom és csak azért nem adok ennél kevesebb pontot, mert másoknak sokkal rosszabb.
ökölbe szorul a kezem ha a közelben van,vagy ha telefonál.Én a 0-nál rosszabbat adok,de mivel nem írtad,hogy lehet-e minuszt írni,így 0/10-et adnék.
22n
5/10...
Sose tudok megbeszélni vele semmit, a kapcsolatomról a legfontosabb infókat tudja (van, kivel, mióta), és ennyi. Prűd, nem egyezik az értékrendünk és a világnézetünk. Tipikusan azt mondanám, hogy ha nem az anyám lenne, akkor soha nem alakítottam volna ki vele semmiféle kapcsolatot az életemben. Még mindig kisgyerekként kezel, véleményemet meg sem hallgatja. Mindig is hiányzott, hogy az anyám a barátnőm legyen. Na ez nincs meg.
Viszont, ha elveszíteném, belerokkannék...
10/10 nincs mit hozzáfűzni, örökké hálás leszek, amiért "lányfejjel" vállalt engem és tisztességgel felnevelt.
23N
10, csak ámulok bámulok h h csinálhatja ilyen jól. Én is ilyen anya szeretnék majd lenni
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!