Ha pontozni kéne az anyukátok és a köztetek lévő viszonyt ti hány pontot adnátok rá 10-ből? (14/L)
Én csak 5-öt, mert folyton ordibál, semmit nem lehet vele normálisan megbeszélni.Neki soha semmi nem elég ha szorgalmas vagyok és többet tanulok mint amennyit kell(pl.: 1,5 matekfeladat lapot megcsinálok, de csak 1-et kell, akkor azt mondja hogy már csináljam meg a többit is) még az se jó neki.Lecseszett hogy én nem is tanultam biológiából semmit, mert egy lusta kis mocsok vagyok.Következő napon feleltem biológiából 5-öst kaptam.Ha valami nem tetszik neki, akár meg is pofoz.Viszont van amikor kedves.
(Légyszi indokoljátok is meg hogy miért)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok.Köszi a válaszokat.
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:44
Örömmel hallom hogy megjavult a kapcsolatotok.:)
-10 és -20 között valahol.
Hát fontosabb neki egy fac aki a volt feleségét is megölte (leülte) mint a 4 gyereke. Kis tesónkat nővérem neveli. Szóval ezért!
14 éves koromban: 10/10
16-19 éves koromban: 10/7-8- sok vita meg minden(továbbtanulás, jövő, felnőtté válás akadályozása, stb.)
22 éves koromban vagyis most: 10/20
10/0
Nem tartom vele a kapcsolatot évek óta, mert annyira rossz anya volt mindig is, sosem szeretett, és én sem őt. Mai napig nem érdekli, hogy élek-e még
Hááát 10/8,5
Tanulás miatt nem bas.zogat,szinte oda megyek ahova akarok,pasi ügyeimet nagyjából megtudom vele beszélni.Takarításon szoktunk összezörrenni mert szerinte lehetnék egy kicsit háziasabb is:D
Nem igazán szoktunk veszekedni,eltudunk beszélgetni meg hülyéskedni is.
Engem soha nem ütött meg se anya se apa,én el nem tudnám képzelni mit tennék ha pl. megpofoznának. Szoktunk is ezzel viccelődni és mindig azt szoktam nekik mondani ha megütnének rájuk hívnám a rendőrséget,de igazából szerintem el bőgném magam...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!