Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan vagytok akinek a férje...

Sokan vagytok akinek a férje külföldön dolgozik?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém külföldön dolgozik. És a sógornőm férje is (az öcsém).
2009. ápr. 26. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem a férjem,de külföldön melózik 8 hónapja a párom. 7 hónapos a kisfiunk... :/
2009. ápr. 26. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon rossz, hogy nincsenek otthon minden nap?

Milyen időközönként járnak haza?

2009. ápr. 26. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az első válaszoló vagyok, az én férjem 1 éve dolgozik Belgiumban, 7-8 hetente jár haza, és nagyon rossz nélküle, de skype-on napi szinten tartjuk a kapcsolatot! :) Szerencsére már nem tart sokáig ez az állapot, mert júliusban én is megyek utána.

Az öcsém viszon csak 3 havonta jár haza Kazahsztánból, nem is irigylem a sógornőmet!

A te férjed is külföldön dolgozik?

2009. ápr. 26. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos eddig kétszer volt itthon a párom,pedig "csak " Hamburgban van. Rossz nélküle persze. Annyi a könnyebbség az egészben,hogy a kicsi egész napos elfoglaltságot jelent, nincs időm agyalni. Egy idő után hozzá is szokik az ember,hogy egyedül van. Aztán majd megint tanuljuk egymást.... :/ (1.voltam)
2009. ápr. 26. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs,2. voltam! :)
2009. ápr. 26. 19:50
 7/7 anonim válasza:
szerintem a napi msn vagy skype kapcsolat sokat segít a dolgon. és a bizalom.
2009. aug. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!