Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós-ex kapcsolat, miért dühít?

Anyós-ex kapcsolat, miért dühít?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy anyósomhoz néha-néha hazajár a párom exje ( 7 évig voltak együtt ). Kávézni eljár hozzá, most meg hallom, hogy a lány megy valamelyik nap, hogy tanítsa meg egy recept elkészítésére. Tudom, hogy nem kellene lehet ezzel foglalkoznom, de dühös vagyok és nemtudom, hogyan kezelni nyugodtan ezt a helyzetet.
2009. ápr. 26. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek az előttem szólóval. Azon filózol vajon miről beszélgethetnek, ellened hangolja az anyósod, és megpróbálja meggyőzni ő mennyivel jobb, mint Te. Engem is rettenetesen bosszantana, és valószínű, hogy én is ezeken gondolkoznék. Légy erős, és lássa rajtad az ex, hogy Te igenis boldog vagy a pároddal. Hiszen nem hinném, hogy az anyós rettenetesen jó társasága miatt jár hozzá, hanem, hogy téged bosszantson!
2009. ápr. 26. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért zavar,ha az anyósod az ex-el találkozik.Nekem a fiam 2- szer vált el, mégis jóban vagyok a menyeimmel.Sőt az elsőnek még az esküvőjére is meghívtak és el is mentem.Tovább megyek mind 3(jelenlegi)beszél egymással.Igaz nem barátnők csak az első és a második.Egyiket se zavarta ha találkoztam az előzővel.Nem tőlem váltak el hanem egymástól.Nekem miért kéne haragba lenni velük? Igaz van unoka 3 is.Az ha oda jár az előző is,úgy gondolom nem lehetett rossz anyós.Becsüld meg.Téged is szeretni fog,ha nem viselkedsz így.Elvileg semmi közöd hozzá (bocs)hogy anyósod kivel kávézik.Ha látja,hogy szereted a fiát veled is így fog viselkedni.
2009. ápr. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!