Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós-ex kapcsolat, miért dühít?

Anyós-ex kapcsolat, miért dühít?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy anyósomhoz néha-néha hazajár a párom exje ( 7 évig voltak együtt ). Kávézni eljár hozzá, most meg hallom, hogy a lány megy valamelyik nap, hogy tanítsa meg egy recept elkészítésére. Tudom, hogy nem kellene lehet ezzel foglalkoznom, de dühös vagyok és nemtudom, hogyan kezelni nyugodtan ezt a helyzetet.
2009. ápr. 26. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Könyveld el, hogy másképp gondolkodsz, mint ők. Ha volna rá lehetőségem, én is nagyon szívesen tartanám a kapcsolatot az ex anyukájával, mert jobban szeretett, mint a saját szüleim.
2009. ápr. 26. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
ez elkönyvelés szép és jó dolog. de engem tuti elkapna a hisztiroham nem tudom meddig tudnám magam türtőztetni.
2009. ápr. 26. 11:02
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha a párotok már döntött és mellettetek, nincs miért hisztizni, és egy pasi se szereti a hisztit...
2009. ápr. 26. 11:02
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Miért baj ez?Nem a párodhoz jár,hanem az anyjához.
2009. ápr. 26. 11:08
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
képzelem milyen párbeszédek lehetnek köztük.
2009. ápr. 26. 11:20
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Nalunk a parom exe az anyukaja egyik legjobb baratnoje. Gyakran volt, hogy mentunk varatlanul csaladlatogatasra es ott csucsult az exe is. Nem mondom, hogy nem zavart, de sikerult tullepnem rajta. Az anyosommal egyebkent nekem is jo a kapcsolatom, o is szeret engem. Ennek ellenere az exszel is joban van. En koszono viszonyban vagyok az exszel, ha talalkozunk, maximum parszot valtunk. Valoszinu, hogy baratnok sose leszunk. Nem vagyok feltekeny ra, tudom, hogy a ferjem engem szeret, nem veletlenul hagyta ott ot. En is visszajarnek az anyosomhoz, mert nagyon rendes asszony, meg hat a fiam nagymamaja.
2009. ápr. 26. 11:23
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Tudom, hogy nehéz, de szerintem lépj túl rajta..... A legfontosabb, hogy ti jól megvagytok a pároddal. Anyósnak meg az az igazság, hogy nem tudod megtiltani, hogy ne találkozzon a párod exével. Egy dolgot próbálj megtudakolni: azért barátkozik vele, hogy Téged bosszantson vagy azért, mert amúgy jól megértik egymást. Ha az előbbi, akkor azért ne foglalkozz vele, mert ha látja, hogy bosszant, akkor azért is csinálja, ha az utóbbi, akkor pedig az egy teljesen ártalmatlan dolog.
2009. ápr. 26. 11:27
 8/12 anonim ***** válasza:
98%
Előző vagyok: annyit elfelejtettem, hogy engem is bosszantana és rosszul esne, de ha csak ennyi a probléma, akkor szerintem kár ebből haragszomrádot csinálni.
2009. ápr. 26. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
ÓÓÓ, ez semmi az én helyzetemhez képest. Az én anyósom azt is kijelentette, hogy a volt menye fogja örökölni a házát, pedig van neki 3 fia.
2009. ápr. 26. 12:30
 10/12 anonim ***** válasza:
97%

Azt kérdezted, miért dühít. Mert úgy érzed, hogy ellened hangolja. Mert ő is valószínáleg átélte, milyen volt anyósnak, most megszűnt ez a kapocs, most másképp viszonyul hozzá az ex-anyós, és ő kihasználja ezt a helyzetet, úgy érzed, "látszat"-barátságot alakít ki vele, hátsó szándékokkal. Talán úgy érzed, férjedet akarja visszaszerezni ezzel. Talán úgy érzed, arra játszik, hogy anyós rájöjjön, ő jobb volt, férjed úgy lássa, ő jobb volt. Talán azon gondolkozol, miről beszélgethetnek.

Szerintem a megoldás: az ő fejével gondolkodni. Mit csinálna, ha ez sikerülne neki? És akkor újra anyósa lenne a mostani "barátnő".És akkor Te jár(hat)nál hozzá barátnőként. Szerintem ő úgy mutatná, hidegen hagyná a dolog és a férjével való kapcsolatára koncentrálna. Örülne, hogy a párja mellette áll. Úgy érezné, a férjét megnyerte, és ez a lényeg.

2009. ápr. 26. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!