Mi volt a legfájdalmasabb dolog amit édesanyád vagy édesapád mondott neked?
,, Olyan nagy pofád van akár egy csikósnak! Bunkó paraszt!"-vágta hozzá fejemhez anyum egy vita hevében.
19/L
Mikor családsegítőben voltunk, és mondtam hogy be akarom fejezni a sulit, újra járni akarok. Apám püffögött egyet, a nő megkérdezte tőle hogy "nem hiszi hogy meg tudja csinálni?" mire apám határozottan ráválaszolta hogy "Nem", olyan "áh, még szép hogy nem" hangnemben, de nem is ezt volt a legrosszabb hallani, hanem azt hogy a nő kérdése után konkrétan beleröhögve a képembe mondta hogy nem.
Ha leérettségizem ezt még emlékeztetni fogom neki (legyen mit letagadjon).
Amit én egyszer megkaptam a fejemhez hogy: "Te m*csk*s, r*h*dt, szemét állat, hogy dögölnél meg ott, ahol vagy... m*csk*s g*c*k (apámra gondolt még)."
Ezt már nem egyszer kaptam meg... és szoktam cifrábbakat is kapni, de legtöbbször ezt. De az évek során megtanultam azt, hogy azzal tudok neki a legjobban visszavágni, ha csendben (mosolyogva) vagyok és látja rajtam, hogy minden lepereg rólam.
00:13
Már nem igazán olyan a helyzet, hogy szép szóval el lehetne érni valamit, egyik oldalról sem...
Alapból mindig voltak problémák, de 2 éve kértem, hogy kressen nekem egy pszichológust, akkor le lettem hurrogva, nincs is neked semmi bajod, nem is történt semmi az ügyben. Később kiderült, hogy szervi baj miatt voltam depressziós, kapok rá gyógyzsert, sokkal jobban vagyok, de a családom azóta nem bír elviselni... Biztos könyebb volt kezelni amíg a sarokban gubbasztottam...
(Megjegyzem emiatt a betegség miatt is híztam) Az egy dolog, hogy folyton olyanokkal jön, hogy mennyit híztam, meg fogyitabletták nevével, mikor nem 100 kiló vagyok, hogy annyira kétségbe kéne esni, de ma az verte ki a biztosítékot, hogy szombat délután random bejön és kijelenti, hogy "Nem vagy normális. Rohadjak meg, ha az vagy, te nem lehetsz normális!"
Mert... Nem rakok rendet a szobámban. Igazán jól esett...
Anyám a szomszédnak jó halkan rólam: -sajnálom,hogy nem kapartattam ki amikor terhes voltam vele(rám gondolt),úgyis csak egy 'baleset' volt...ezt 20 éve mondta,akkor voltam 15 éves.Nahh azóta nem tartom vele a kapcsolatot.Rá se köszönnék az utcán,előbb mennék neki:)
Utána még egyszer a pofájába vágtam,hogy 'háháháh mostmár késő kikapartatni te ringyó,már megszülettem'.Akkor és ott megütött,én pedig falnak vágtam,sokszorosan visszakapta,amit én kaptam tőle(magyarul jól megvertem).Utána összepakoltam,és eljöttem onnan.
Apámnak elmeséltem ezt,és jót röhögött ezen.Egyébként őt imádom,tehát gond nincsen,ő se szereti anyámat.
Apám néha felemlegeti,hogy 'olyan vagy,mint anyád' néhány reakciómra,de nem túl bántón.Anyámon kívül tul.képp senki más nem bántott meg.
Kancsal vagy meg szerencsétlen.Bezzeg a nővéred gyönyörű!
És ez igaz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!