Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kiakasztott ez az...

Nagyon kiakasztott ez az eset. Ti mit tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet.Tegnap jöttem haza.Míg ezen a héten nem voltam otthon,valaki kutathatott a szobámban,mert tűntek el dolgok,és időbe telik,míg megtalálok valamit.Honnan tudhatnám meg,hogy melyik családtagom kotorászhat a cuccaim közt?
2011. szept. 24. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez nálam is előszokott fordulni. Mikor megjövök szoktam látni, hogy máshogy van bepogramozva a tv mint ahogy otthagytam, meg ha bármit szerettem volna, hogy ne találják meg, azt azonnal megtalálják mert kutakodnak a fiókokban meg mindenhol, sokszor a szemem láttára. Engem is nagyon felszokott húzni.
2011. szept. 24. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Velem rendszeresen csinálták ezt, szóltam, kiírtam, hogy légyszi ne, de simán megismétlődött újra és újra. Apám pakolásmániás volt...És gyakran kidobta azt, ami szerinte csak valami hülye elhasznált kacat volt, nekem pedig emlék.

Men be Te is a szobájukba és kezdjél el rendezkedni.

Vagy vedd át, hogy mik tűntek el, mihez nyúltak hozzá, abból leszűrhető sztem, ki volt az.

2011. szept. 24. 15:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Pff... Nekem is ez volt. Folyton bejárkált a szobámba boldog-boldogtalan. Szülő, testvér, unokaöccs. A gyerek mindent elvett, ami megtetszett neki, a többiek ott tévéztek, nézelődtek a dolgaim között, összecsöpögtették a szőnyeget, az én apám is állandóan a holmimat túrta, és ötletszerűen kezébe vett dolgokat, hogy ez nem kell, meg ez minek, majd kidobom, ha megyek ki, meg ilyenek. Nekem az segített, hogy elköltöztem otthonról a maradék cuccaimmal.
2011. szept. 24. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!