Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az unokaöcsém szexuális élete...

Az unokaöcsém szexuális élete elég szabados. Mit mondjak rá mikor ilyeneket mond? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

17 éves fiúról van szó, bár tény hogy elég jó pasi lett, többnek néz ki a koránál. Együtt járt 2 hónapig egy lánnyal, de szakítottak. Kérdeztem hogy miért, erre az volt a válasza hogy "A szex jó volt vele, de nem szerettem soha". Aztán most meg csapja a szelet egy másiknak, de róla meg azt mondta: "Kihasználni jó lesz arra amire való, de nem járnék vele mert csak megduni érdemes".

Csak néztem rá nagy szemekkel, hogy bsszus 17 évesen hogy lehet ilyen? Vagy minden 17 éves ilyen? Én is fiatal vagyok még, de egy 17 évestől fura ezt hallani...

22/L

2011. szept. 24. 12:03
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
KIRÁLY TAG LEHET!!!
2011. nov. 1. 23:30
 12/12 anonim válasza:
Azért én már elmúltam ugyan 18 éves, de iskolába nagyon sok olyan 15-16-17 éves lánnyal találkoztam ill. találkozok akik úgy kéretik magukat mint egy rossz k..va. Szóval lehet, hogy az unokaöcséd is többet nézne vagy nézett volna ki a csajokból, hogy ha az adott lánytól/lányoktól nem aszt látja, hogy minden fiúval készek kikezdeni. (Lehet, hogy egyébként a lányok egy része is bosszúból mutatja ezt és egy komolyabb kapcsolatba még pozitív meglepetés is érheti az adott fiút aki vele összejön.)
2014. júl. 21. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!