Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én egy 15 éves lány vagyok és...

Én egy 15 éves lány vagyok és az apámnál és a mostohámnál lakom de ők nem vesznek meg nekem emmit összesen 1 pulóverem 2 polóm és 2 nadrágom van amit hordani tudok, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 10:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy nem lakhatsz anyukáddal még vehet neked ruhákat.
2011. szept. 24. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedj "felnőttesen" lássák rajtad a változást. Akkor máshogy kezelnek majd. Moss, főzz, takaríts, meg lesz az eredménye! Megértem, nagyon rossz helyzetben vagy, de tényleg: tanulj, kapsz majd ösztöndíjat és akkor végleg elszakadhatsz ettől az életformától.
2011. szept. 24. 12:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj és majd ha el éred azt a kort tudsz változtatni mert a saját magad javára tanulsz ugy lesz jobb életed.

De nagyon sajnálak.

2011. szept. 24. 23:09
 14/19 anonim ***** válasza:
8%

megkérdezhetem hogy velük te kedves vagy-e?vagyis rendes?van okuk amiért így bánnak veeld?amúgy a ruháid azok olyanok hogy suliba is lehet hordani?tesiruhád van?

amúgy esetleg feldobhatod a pólóidat pl ragassz rá csillámokat v vmi.vannak iylen cuccok.

a turi jó ötlet.

2011. okt. 29. 12:46
 15/19 anonim ***** válasza:
82%-os vok:amúgy ezekszerint kabátod sincs??már tél lesz.meg novemberbe hideg van.és hogy érted h amit hordani tudsz?el lehetne őket vinni varrónőhöz.ha lehet velük kezdeni vmit.
2011. okt. 29. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:
anyukáddal ilye téren mi a helyzet?még mindig a 82%os vok.am az a néhány ruhád az márkás,jó minőségű?és a másik gyereküknek?mert tod,eszembe jutott h ha csajszi és egyidős veled a gyerek akk tőle is ,,kölcsönözhetsz".érted mire célzok?hogy néha legalább.neki job cuccok vannak?
2011. okt. 29. 12:51
 17/19 anonim válasza:
Szia! Hol laksz? Hátha tudok segíteni. 15/F Ha Egri lennél...
2011. nov. 13. 15:02
 18/19 anonim válasza:
100%
hívd fel a kék vonalat ő velük nagyon jól el tudsz beszélgetni kedvesek,segítőkészek tanácsot is adnak... irj privibe ha érdekel elküldöm a számát, és ez teljesen ingyen va
2013. júl. 4. 09:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezen csak úgy változtathatsz ha sokat tanulsz. Elvégzed az iskolát, fősulit. Lessz jó munkád és önállósulsz. Én ugyanígy voltam. Évente 3x kaptam ruhát szülinap, névnap, karácsony. Akkor is kínait. Semmi márka. Mások által kinőtt ruháim voltak. Még középsuliban is. Most, hogy önállósultam már szép ruhákban járok. A helyedben jobban aggasztana az, ahogy bánik veled az apukád! Én félárva voltam és hárman voltunk testvérek. Vagyis nem volt anyumnak pénze szép ruhákra! De nálad más a helyzet! Próbálj meg kedves lenni az apuddal! Segíts a házimunkában! És talán változik a helyzet. Mégis csak az apád!
2013. júl. 28. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!