Életem legrosszabb döntése volt, mert nem békültem ki akkor a párommal. Hogyan hozhatnám ezt most rendbe? Már nagyon hiányzik!
Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőttt szakítottam a pasimmal, amikor kimondtuk, már akkor bántam. Pár nap múlva már tudtam, hogy hülyeséget csináltam, nem lett volna szabad elengednem őt. Most szeretném visszaszerezni, de hallani sem akar rólam. Mit csináljak?Hogyan vehetném rá, hogy újra kibéküljön velem? Az akkori szakításunk oka az volt, hogy úgy gondoltuk nem illünk össze.De, mindketten szerettük a másikat,próbáltunk változni egymás kedvéért. Végülis kis apróságon vesztünk össze mindig. De szerintem ezeken túl tudnánk lépni. A szakításunkkor Ő is úgy gondolta, túl tudnánk lépni a gondokon, és tudnánk nagyon jó párkapcsolatban is élni. Most meg már hallani sem akar rólam. Mit tehetnék?Hova lettek az akkori érzései?Ilyen gyorsan elmúlt az együtt töltött fél év?Mit tanácsoltok?2011. szept. 24. 01:12
11/15 anonim válasza:
Ha szeret, akkor illene megenyhülnie és adni még egy esélyt. Ugraszd ki a nyulat a bokorból, csald el beszélgetni olyan helyre, ahol megisztok 1-2 pohárral. Ha már kevésbé tudja tartani a fapofát, fogod látni, mi újság.
Az a baj, hogy ez nem így működik drága, hogyha szeretünk valakit, akkor "illik" megenyhülni a másik iránt, Vannak esetek, amikor a szerelem, a kötődés KEVÉS, mert egy jól működő párkapcsolat nem csak abból áll, hogy odavagyunk egymásért, annál jóval több összetevője van. Majd ha felnősz, megérted.
12/15 anonim válasza:
"Drága" (felnőtt vagyok már jó ideje egyébként :) ), voltam olyan kapcsolat(ok)ban, ahol sok minden megvolt, de szerelem nem,és ezek hosszútávon nem sikerültek. Inkább a szerelem legyen meg, és a többit megoldjuk. (Mint a jelenlegi kapcsolatomban.) Ezért úgy gondolom, hogy akik kölcsönösen szerelmesek (eleve ez milyen ritka!), azoknak kötelességük a dolgaikat megoldani. :) VISZONT ha a kommunikáció ennyire nem működik két ember között, kétséges, hogy szerelemről beszélünk-e. Aki igazán szerelmes, az nem hagyja, hogy a dolog hülyeségen elcsússzon.
13/15 anonim válasza:
Felnőtt létedre egész biztos nem sikerült még levenned a kamaszos idealizmusod rózsaszín szemüvegét. Olyan a mesékben van, hogy a szerelem mindent áthidal. A másik, hogy a szerelem pár év után elmúlik, és akkor dől el, hogy együtt tudsz-e maradni valakivel. Sajnos erre a szintre még úgy látszik, nem sikerült eljutnod, de talán ami késik, nem múlik: ilyenkor látjuk a másikat a hibáival együtt és ezt vagy képesek vagyunk elfogadni vagy nem, össze tudjuk-e hangolni a szokásainkat anélkül, hogy az a másik személyiségének a feladását jelentené-e. A szerelem pedig csak egy idealizálás, egy eszménykép, ami sose valós, épp ezért blődség eszerint mérni egy párkapcsolat értékét.
14/15 anonim válasza:
Szerintem csalódott benned. Elvesztetted a bizalmát. Így nagyon nehéz visszacsinálni. Emberekkel nem lehet szórakozni, ezt legalább most megtanulod. Ha ilyen helyzetbe kerül az ember, el kell utazni egy hétre, és azalatt tisztázni az érzéseket. Nem babaruha a férfi, hogy ide-oda dobáljad! Igaza van, én sem bocsátanék meg. Ez pedig azt bizonyítja, hogy nagyon is szeretett. És hogy igazi elvű ember, nem hagyja, hogy ráncigáld kedved szerint. Ha valamit is akarsz tőle, meg kell érte küzdened! Bizonyítani, hogy komolyan, és hosszú távon gondolod a vele való kapcsolatot. Bár nem biztos, hogy sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!