Megbántódtam, saját hülyeségemből is, de vajon jogosan?
A férjem, akivel sajnos nem vagyunk pont túl jóban, nyitva hagyta az email fiókját, én meg mikor leültem a gép elé és elkezdtem lekapcsolgatni a felnyitott ablakokat, beleütköztem. A volt barátnőjének (akivel tartják a kapcsolatot, de szigorúan barátit) írta éppen, hogy neki van a világon a legszebb feneke.
Megbántódtam. Tudom, hogy nem kellett volna elolvasnom, de nem bírtam ellenállni az elém tett kísértésnek. És most rosszul esik. Mert azt hittem NEKEM van a világon a legszebb fenekem :-DDD Na jó, legalábbis a férjem ízlése szerint, ha már engem választott. Nekem hónapok óta nem mondott semmi kedveset, erre ilyen durva bókot ír egy valakinek a múltból?????
Hogyan kezeljem ezt?
Nyílván nem ülhetek le vele beszélni erről, hogy 'figyimá', beleolvastam a leveledbe, miért nem nekem mondasz ilyen bókot?'
Vélemények?
1. nem jogosan néztél bele
2. teljesen jogosan sértődtél meg
Milyen ez már, hogy az exnek ilyeneket ír? Nem tudnék egy ilyen férfiban megbízni.
Egyébként meg szerintem a vele eltöltött idő helyett elmennék kondiba és ezt az orra alá dörgölném.
Pff...Kezdem azt hinni, hogy rendes férfi nem létezik.. A helyedben valami olyasmit mondanék, hogy xy pasinak hűű de jól néz ki a felsőteste, jajj de jó izmos a karja. Vagy valami hasonlót. Ha felháborodik, említsd meg hogy tudsz az e-mailről. És beszéld meg vele. Mondjuk én biztos nem bírnám magam türtőztetni :)
Vagy csinálj előtte fenékformáló gyakorlatokat, ha megkérdezi mit csinálsz, mond azt, hogy azt szeretném ha nekem lenne a legjobb fenekem a világon. Kíváncsi lennék a fejére :)Hát nem tudom, én kiabálnék, de így kívülről könnyű okosnak lenni....
"sőt MÁSOKTÓL nagyon sok bókot kapok"
Vagyis neked meg mások mondják, hogy "jó a feneked".
Ez meg a párodnak esne sz*rul, ha megtudná, hogy másnak is riszálod, ráadásul családanya létedre...
...csak, hogy megdicsérjék?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!