Hogy lehet egy ekkora hatalmas nagy paraszt az anyám?
Gratulálok hogy így beszélsz a saját anyádról! Bezzeg a kaja, amit az ő pénzéből eszel, az tetszik. Ha nem tetszik így az élet, költözz el!!!
mért köszönje meg az anyjának,az ilyenket kéne jól helyre tenni.
75%-os: majd fogsz ám rinyálni, amikor ott fogsz haldokolni 40 évesen tüdőrák miatt, mikor 1 szálat sem szívtál el...
Az én szüleim miatt halt meg a húgom, 16 (!!!!!) évesen tüdőrákban!! A szüleim fejenként 3 dobozzal szívtak el naponta, a tesóm az ideje 90%-át a nappaliba töltötte, ahol cigiztek.
Napi 2-2,5 doboz cigi?? Ilyen k*rva gazdagok vagytok? Ha igen, akkor nyílván nagy lakásban is laktok, tehát annyira nem lehet gáz.
Ha meg nem, csak éppen anyád erre nem sajnálja a pénzt, inkább máshonnan veszi el, akkor én a te helyedbe eljárnék a templomba imádkozni, hogy kapjon valami tüdő/gége rákot..... a remény hal meg utoljára.
Megértelek, nekem az apám csinálja ezt! A hajad is átveszi a szagot, sőt még a bőröd is! Komolyan, nekem sokszor a kezem is cigiszagú vagy az arcom. Érzem, hogy még akkor is csípi a szemem, ha máshol vagyok, jó levegőn.
De nem is ezzel van a baj! Hanem a passzív dohányzás!!!!!! Nekem is a tüdőmnek vége, állandóan köhögök, időnként olyan csúnyán, hogy azt hiszik minimum egy alien-t fogok felköhögni, mert azok a hangok...
Sajnos ha nem tudsz elköltözni te sem akkor marad az, hogy tűröd. :(
Nekem szerencsére kinyitják az ablakot, persze a ruháim mindenem így is büdös. Néha hatszor mosom ki, már beleőrülök. Tudom, hogy pl. télen amikor bent szárad úgyis büdös lesz, de olyan mocskosnak érzem, folyton újra mosom...
Esetleg mondd meg anyádnak, hogy ha nem hajlandó kinyitni az ablakot vagy még be is zárja akkor majd kitöröd az üveget, szóval válasszon. Én egyedül ilyesmikkel tudtam ténylegesen eredményt elérni, így nem kell állandóan a füstöt szívnom. Szörnyű ember az ilyen, nem csodálom, hogy így beszélsz róla szívem szerint addig rugdosnám még meg nem fájdul a lábam! Apám is amikor kicsi voltam akkor is cigizett, éjszaka éjjelente 3-4 alkalommal is arra ébredtem, hogy kapar a torkom és fulladok. A paplant kellet a fejemre húznom, hogy legalább a szemem ne csípje a füst. Anyámnak is hiába könyörögtem, nem érdekelte, ő is szívja pedig apám füstjét. Miatta is aggódom...
Szóval nem vagy ezzel egyedül, ha kicsit megnyugtat másnak is ilyen az apja/anyja. Remélem hamarosan megszabadulunk már és megússzuk, nem mi leszünk betegek az ő hülyeségük miatt. Amikor csak lehet nyisd ki az ablakokat. Bár engem pl. télen sokszor megvertek, ha ablakot mertem nyitni. Éjjel nyitottam ki a szobámban, persze jól lehült a levegő. Egy rémálom az egész :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!