Minden összejött és belehalok a szomorúságba, nincs kiút. Hogy másszak ki a gödörből?
A barátom szakított velem. Sok oka volt, de olyanokat is felsorolt mellé, amiről nem tehetek, például, hogy nem lehet gyerekem (PCO-m van), szőrösödik az állam, és ezért azt mondta, igénytelen vagyok (pedig próbálok tenni ellene, csipeszelem nap mint nap, de reggelre visszanő), sz@r az egész miatt alapból az önértékelésem, de már úgy vagyok vele, többé férfi hozzám ne érjen, mert megundorodik úgyis tőlem.
Szüleimmel is rossz a viszonyom, munkahelyem 2 hónapja megszűnt, nincs pénzem. A barátommal albérletben éltünk, hazaköltöztem a szakítás óta, úgy másfél hete. De mint említettem, szüleimmel sem jó a viszony. Munkát nem találok. Csak süllyedek bele az önsajnálatba, nincs erőm élni... Mit tehetnék..? Nem látom a kiutat, és hogy egyszer jó lesz nekem. Így nincs értelme..
Hát a pasit azt tojd le nagy ívben! És miatta ne kerüld a többi férfit! Nem minden férfi egyforma, ez alap. Különben is, a barátod annyira tökéletes volt mindenben? Vagy inkább te fogadtad el a hibáival együtt? Erről ennyit...
A szüleiről senki nem tehet, nem mi választjuk... Nekem sem jó a kapcsolatom velük és erről nem én tehetek. De ez már annyira nem izgat.
A munkanélküliség viszont nekem is a gödrök gödre... Ha lenne munkám, már tudnék őszintén mosolyogni. De manapság a munka is ajándék, szerencse...
Na egy kis optimizmust, reményt és álmokat bányássz elő magadból, azzal el leszel egy darabig, aztán majd már nem lesz olyan rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!