Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden összejött és belehalok...

Minden összejött és belehalok a szomorúságba, nincs kiút. Hogy másszak ki a gödörből?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem. Sok oka volt, de olyanokat is felsorolt mellé, amiről nem tehetek, például, hogy nem lehet gyerekem (PCO-m van), szőrösödik az állam, és ezért azt mondta, igénytelen vagyok (pedig próbálok tenni ellene, csipeszelem nap mint nap, de reggelre visszanő), sz@r az egész miatt alapból az önértékelésem, de már úgy vagyok vele, többé férfi hozzám ne érjen, mert megundorodik úgyis tőlem.

Szüleimmel is rossz a viszonyom, munkahelyem 2 hónapja megszűnt, nincs pénzem. A barátommal albérletben éltünk, hazaköltöztem a szakítás óta, úgy másfél hete. De mint említettem, szüleimmel sem jó a viszony. Munkát nem találok. Csak süllyedek bele az önsajnálatba, nincs erőm élni... Mit tehetnék..? Nem látom a kiutat, és hogy egyszer jó lesz nekem. Így nincs értelme..

2011. szept. 22. 19:32
1 2
 11/15 anonim válasza:
Barátom engem is most hagyott el, borzasztóan fájt, már szinte fizikailag is. Állj fel, előre nézz és ne vissza. Szüleiddel hátha jóra fordul minden, rájuk számíthatsz mindig. Sok sikert és kitartást
2011. szept. 22. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát a pasit azt tojd le nagy ívben! És miatta ne kerüld a többi férfit! Nem minden férfi egyforma, ez alap. Különben is, a barátod annyira tökéletes volt mindenben? Vagy inkább te fogadtad el a hibáival együtt? Erről ennyit...

A szüleiről senki nem tehet, nem mi választjuk... Nekem sem jó a kapcsolatom velük és erről nem én tehetek. De ez már annyira nem izgat.

A munkanélküliség viszont nekem is a gödrök gödre... Ha lenne munkám, már tudnék őszintén mosolyogni. De manapság a munka is ajándék, szerencse...

Na egy kis optimizmust, reményt és álmokat bányássz elő magadból, azzal el leszel egy darabig, aztán majd már nem lesz olyan rossz...

2011. szept. 22. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem privátot is írhatsz nyugodtan,ha van kedved beszélgetni :) (már írtam egyszer választ,nem tudom mikor:))
2011. szept. 22. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
Vigasztaljon az, hogy mindig lesz rosszabb...
2011. szept. 22. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha hiszed ha nem pont tavaly ugyanez volt velem...A párommal együtt laktunk,rajta voltunk a babán stb.de ugye nemsikerült teherbe esnem....Aztán megszünt a munkám,és minden tönkre ment.Szakított velem,kitalálta,hogy biztos fog.tabletát szedek titokba azért vagyok meddő stb.Haza költöztem,3hónapig nemtaláltam a helyem,komolyan már minden megfordult a fejembe...Aztán találtam munkát magamnak,vele együtt uj barátot,aki megért,minden problémámmal együtt.Fel a fejjel,ha gondolod irhatsz nekem e-mailt 25éves lány
2011. szept. 23. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!