Anyámnak vagy nekem van igazam? Most emiatt kell lelkiismeretfurdalásomnak lennem?
Próbálj meg picit többet besegíteni. Ne csak értük, hanem hogy "gyakorolj" a nagybetűsre. Ha nem is értékelik, te legalább nem leszel esetlen, ha önálló életet kezdesz. De ha mégis javul a dolog, akkor dupla siker.
Tudod, öcsém is csak nagyon keveset segít, inkább a saját dolgaival van elfoglalva, veled egyidős, tegnap egy számítógépes játéktól nem volt képes felállni negyed órára, amikor megkértem, hogy figyeljen egy adag sütire, mert nem tudtam itthon lenni, oda is égett. Szóval engem is bosszantott a dolog, hogy miért volt neki fontosabb a játék, mint az, hogy segítsen 15 percet, öcsém nagyon jó testvér volt, de nagyon megváltozott. Te ne legyél ilyen.
Anyud + apud jol kijonnek, szeretik egymast?
Csak azert, mert rengeteg anyuka azert keptelen elengedni a mar felnott gyerekeit, mert CSAK nekik adott/toluk kapott szeretetet, es erzi, ha ok elmennek akkor teljesen egyedul marad (vagy tarsas maganyban apaval).Szoval olyankor tudat alatt is de barmit elkovetnek hogy ne kelljen elengedni szeretett csemetejiket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!