Rossz szokas? Kapcsolat!
ma 16:12
Kicsit elhülyültük itt a dolgokat, de tényleg ne nagyon idegeskedj ezen.
Viszont ha ennyire zavar, akkor kérd meg rá, hogy ne csináljon többet ilyet. Össze fogtok házasodni, csak vagytok már olyan kapcsolatban, hogy ilyesmit meg lehet mondani a másiknak. Még akkor is, ha kellemetlen témának érzed. Ha most idegesít, később még jobban fog.
Külföldön éltek, orvosként dolgozik és nem vagy megelégedve a fizetésével? Kelet-európában vagytok vagy ez hogy lehet?
Nyugaton az orvosoknak nagyon jó fizetésük van, ahogy én tudom.
Egyébként szerintem nincs aggódni valód a wc papírral kapcsolatban. Egyszerűen feldobja ezzel a csintalansággal a mindennapjait.
Szia! Én is külföldön dolgozok, a lakásunk a munkahelyünkkel együtt van (hotel). És én is szoktam hozni haza wc papírt nem kis mennyiséget(csomagoltat persze), mivel a raktáron rengeteg van, így minden dolgozónak jut. Igaz nem mondták, hogy lehet hozni, de úgy vagyunk vele, minek vegyünk ha itt meg ingyen van, ráadásul a város 1 óra autó útra van. A tisztító szereket is onnan hozzuk, már annyival kevesebb dologra kell így költeni.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!