Mi a fene van velem?
Évek óta együtt vagyok a párommal akit nagyon szeretek, és vele tervezem a jövőt, de pár hete új suliba kerültem, és egyik osztálytársammal nagyon jóban lettünk. Azon kapom magam, hogy egyre többször jut eszembe. Annyira jókat röhögünk, és olyan szimpatikus...Persze a párommal akarok maradni és nem akarom elveszíteni, de akkor miért jár a fejemben a szaktársam? Volt már valakivel hasonló? Fellángolás lenne ez? Elmúlik?
22L
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:01
Köszönöm! Hát igen a kisördög...:/:)
Sok boldogságot a babához:)
14.42 88%-os vagyok - rosszul fogalmaztam igazad van, úgy értettem, hogy az ilyen fiatalon kezdődő , hosszú ideig tartó szerelmek érnek álltalában véget( persze vannak kivételek, de ma már egy 18 éves nem ott tart mint 30 éve)
Közvetlen közelemből pár példa:
- legjobb barátnőm 9 év után szakított , 16 éve koruktól voltak együtt, de már oviba is együtt járt a sráccal, én is biztos voltam benn, hogy ha valakik, hát ők örökre együtt maradnak, de nem... szakítás után alig 1 évvel a srác elvett egy másik csajt, a barátnőm is boldog azóta mással
- jelenlegi párom 8 év után vette el a volt feleségét, majd rá 8 hónapra váltak ( 22 évesen jöttek össze)
- én 5 év után szakítottam az igazinak hitt szerelmemmel, mindenki csodált minket, 19 éves voltam mikor összejöttünk, s szentül hittük egy életre tart... 2 és fél éve vagyok a párommal, van egy gyönyörű kislányunk, szóval nem megkeseredettségből írtam ezeket, csak tényleg így látom magam körül
HÁT LEÉLHETED AZ ÉLETED AZZAL IS AKIVEL 18 ÉVESEN MEGISMERKEDTÉL,DE TÚL BOLDOG HÁZASSÁGOT NEM JÓSOLOK NEKTEK, MERT RENGETEGET VÁLTOZIK AZ EMBER.
AKI NEKEM TETSZETT 20 ÉVESEN, AZ A MAI FEJEMMEL(34 ÉVES VAGYOK)MÁR EGYÁLTALÁN NEM.
HIDD EL SOK PASIT FOGSZ MÉG SZERETNI, ÉLD KI MÉG MOST MAGAD, NE AKKOR BOLONDULJ MEG AMIKOR MÁR CSALÁDANYA VAGY!
Én 17 évesen ismertem meg a páromat.
Egy évvel később megismertem egy fiút, akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk, de szerettem a párom nagyon.
Most így vissza tekintve a dologra, fellángolás volt, bár még mai napig is ha meglátom, még mindíg ugyan olyan helyes mint volt :)
22 évesen hozzámentem a páromhoz, és nagyon boldogok vagyunk, már 4 éve házasok vagyunk.
Szóval lehet hosszútávú szerelem egy "tiniszerelemből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!