Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fene van velem?

Mi a fene van velem?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyok a párommal akit nagyon szeretek, és vele tervezem a jövőt, de pár hete új suliba kerültem, és egyik osztálytársammal nagyon jóban lettünk. Azon kapom magam, hogy egyre többször jut eszembe. Annyira jókat röhögünk, és olyan szimpatikus...Persze a párommal akarok maradni és nem akarom elveszíteni, de akkor miért jár a fejemben a szaktársam? Volt már valakivel hasonló? Fellángolás lenne ez? Elmúlik?

22L

2011. szept. 22. 14:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:01

Köszönöm! Hát igen a kisördög...:/:)

Sok boldogságot a babához:)

2011. szept. 22. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

14.42 88%-os vagyok - rosszul fogalmaztam igazad van, úgy értettem, hogy az ilyen fiatalon kezdődő , hosszú ideig tartó szerelmek érnek álltalában véget( persze vannak kivételek, de ma már egy 18 éves nem ott tart mint 30 éve)

Közvetlen közelemből pár példa:

- legjobb barátnőm 9 év után szakított , 16 éve koruktól voltak együtt, de már oviba is együtt járt a sráccal, én is biztos voltam benn, hogy ha valakik, hát ők örökre együtt maradnak, de nem... szakítás után alig 1 évvel a srác elvett egy másik csajt, a barátnőm is boldog azóta mással

- jelenlegi párom 8 év után vette el a volt feleségét, majd rá 8 hónapra váltak ( 22 évesen jöttek össze)

- én 5 év után szakítottam az igazinak hitt szerelmemmel, mindenki csodált minket, 19 éves voltam mikor összejöttünk, s szentül hittük egy életre tart... 2 és fél éve vagyok a párommal, van egy gyönyörű kislányunk, szóval nem megkeseredettségből írtam ezeket, csak tényleg így látom magam körül

2011. szept. 22. 15:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Értem és köszi!:) És úgy érzed jobb a jelenlegi pároddal, mint akit anno igazinak hittél? Én el sem tudom képzelni hogy ne vele legyek, kivéve ha jövőre összeköltözünk és kiderül hogy az nem működik..
2011. szept. 22. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:

HÁT LEÉLHETED AZ ÉLETED AZZAL IS AKIVEL 18 ÉVESEN MEGISMERKEDTÉL,DE TÚL BOLDOG HÁZASSÁGOT NEM JÓSOLOK NEKTEK, MERT RENGETEGET VÁLTOZIK AZ EMBER.

AKI NEKEM TETSZETT 20 ÉVESEN, AZ A MAI FEJEMMEL(34 ÉVES VAGYOK)MÁR EGYÁLTALÁN NEM.

HIDD EL SOK PASIT FOGSZ MÉG SZERETNI, ÉLD KI MÉG MOST MAGAD, NE AKKOR BOLONDULJ MEG AMIKOR MÁR CSALÁDANYA VAGY!

2011. szept. 30. 09:56
 15/17 anonim ***** válasza:
bocsánat a caps lock-ért!
2011. szept. 30. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha a másik férfi jobban megmozgatja a fantáziádat, vagy jobban el tud varázsolni, akkor nyugodtan engedj a csábításnak. Nem vagy a pasidhoz láncolva. Lehet hogy az agyad őt szereti, de te lehet már tudat alatt másra vágysz. Vagy csak ellaposodott, és ezért esik jól ha a másik srác flörtölget veled. De az biztos, hogy a saját boldogságodat nézd, ha a mostani pároddal nem jó, válts nyugodtan!Nem dől össze a világ..
2011. szept. 30. 10:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen ismertem meg a páromat.

Egy évvel később megismertem egy fiút, akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk, de szerettem a párom nagyon.

Most így vissza tekintve a dologra, fellángolás volt, bár még mai napig is ha meglátom, még mindíg ugyan olyan helyes mint volt :)

22 évesen hozzámentem a páromhoz, és nagyon boldogok vagyunk, már 4 éve házasok vagyunk.

Szóval lehet hosszútávú szerelem egy "tiniszerelemből".

2011. szept. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!