Mi a fene van velem?
Évek óta együtt vagyok a párommal akit nagyon szeretek, és vele tervezem a jövőt, de pár hete új suliba kerültem, és egyik osztálytársammal nagyon jóban lettünk. Azon kapom magam, hogy egyre többször jut eszembe. Annyira jókat röhögünk, és olyan szimpatikus...Persze a párommal akarok maradni és nem akarom elveszíteni, de akkor miért jár a fejemben a szaktársam? Volt már valakivel hasonló? Fellángolás lenne ez? Elmúlik?
22L
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:42
Köszi a hozzászólást, ebből csak annyit szűrtem le, hogy az intelligenciád a béka segge alatt van:)
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:42
Köszi, de nem hiszem hogy szakítás lesz a vége, 18 évesen már nem tiniszerelem, az megvolt előtte.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:47
Köszönöm, ez volt a leghasznosabb! Talán tényleg kicsit hiányoznak a négy évvel ezelőtti dolgok, az újdonság érzése, izgalmak....De akkor jobb lesz ha távol tartom magam.
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!