Egy előre bejelentett látogatásba mennyi késés fér
bele?
Figyelt kérdés
Tegnap anyósék szóltak, hogy eljönnek majd iskola és munka után hozzánk. 5 körül várjuk őket. Ok gondoltuk jó lesz. Erre beállítottak este fél 7kor. mikor férjem azzal fogadta őket, hogy már elég késő van. annyi volt a válasz,hogy eddigre készültek el. ( Anyós, após nyugdíjas).
azért esett rosszul férjemnek,mert éppen vacsoráztunk, aztán mentek volna a fiúk fürdeni.. mert ilyenkor iskola időben fontos, hogy időben feküdjenek le, ne fáradjon el túlságosan. ( 8kor már ágyban vannak)
Sajnos ez az 1- 1,5 órás késés anyósnál rendszeres.... mit lehet tenni? azon kívül,hogy ezen bosszankodunk egész este miután elmentek?
És igen, igaza van az előző hozzászólónak, hogy a férj sokat tehetne az ügyben, mert ő jobban szót ért a saját szüleivel, és nem meny-anyós-após viszály alakulna ki. Csak az a gond, ha valakit ilyen értékrendű emberek nevelnek fel, azt nem biztos hogy zavarja, ha későn állítanak be, szinte természetes lehet neki.
2011. szept. 22. 14:28
12/22 anonim válasza:
Nem kérdés mit tennék, amit már előttem is írtak. Ugyan úgy folytatnám a napirendet ahogy bármikor máskor. Szépen fürdetném a gyerekeket és fektetném le őket. Ők meg addig ülnek a nappaliban és várakoznak.
2011. szept. 22. 14:31
13/22 anonim válasza:
legközelebb mikor ti mentek időre ti is késsetek annyit hogy belecsússzon neki valami programba.
2011. szept. 22. 14:40
14/22 anonim válasza:
Számomra megdöbbentő, hogy időre jártok egymáshoz, olyan közeli rokonokkal, mint a szülő. Nyilván a gyerek szempontjából fontos a dolog, de ha az én szülei jönnek látogatóba későn (valamiért beugranak, hoznak valamit, vagy jönnek időben, de ott ragadnak) akkor párom fekteti le időben a kislányunkat, én meg beszélgetek velük addig. Ha anyósék jönnek, akkor ő beszélget és én fektettek. Ezeken a napokon annyi a különbség hogy a nagyiknak is jut jóéjt puszi.
2011. szept. 22. 14:46
15/22 A kérdező kommentje:
Évek óta rendszeres,hogy anyós tollászkodik ... amikor férjem szóvá tette évekkel ezelőtt a késéseket após sértődött meg mint egy óvodás.
2011. szept. 22. 15:02
16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó az emberek azért szoktak egymásnak időpontot mondani a látogatásra, mert mi tudjuk mikor vagyunk otthon.
Elég kellemetlen lenne,ha valaki olyankor akarna meglátogatni amikor nem vagyunk otthon. Erre még nem gondoltál?
2011. szept. 22. 15:04
17/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Igazad van, te ehhez vagy hozzászokva. Én nem. Ezért írtam, hogy számomra megdöbbentő. Nem bántani akartalak vele. Tettem egy megállapítást saját életemből kiindulva. Ja és ha előzetes bejelentés nélkül jönnek és nem vagyunk otthon akkor sajnos így jártak. Haza mennek.
2011. szept. 22. 15:17
18/22 A kérdező kommentje:
Tudod volt már ilyen,hogy előzetes bejelentés nélkül jöttek. mondván gyes-n vagyok. Nem voltunk otthon.. világra szóló sértődés lett belőle.
Az én szüleim sem csinálnak ebből gondot, igaz ők azért szólnak előre mert 100km-ről jönnek. Ők mikor elindulnak akkor szólnak,hogy indultak.
2011. szept. 22. 15:28
19/22 anonim válasza:
Persze, tudom, hogy ilyenkor meg jön a sértődés. Ebben is van valami.
2011. szept. 22. 15:31
20/22 anonim válasza:
Szóval tudom, hogy egyes esetekben ilyenkor meg jön a sértődés. Lehet én kezelem lazán a dolgokat, de annyira hidegen hagy. Bazsalyogok tovább, vagy egy darabig nem megyek. lehet, hogy ezért jó a viszonyom anyósommal, mert tojok arra, hogy mit csinál, hogy ugráltatja a fiát nagy ívben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!