Klajú16 kérdése:
Mit csináljak az anyukájával?
Figyelt kérdés
A barátomnak az anyja ma rám támadt, hogy nem szeretem a barátomat. 1,5 éve vagyunk együtt lassan és eddig tök jól megvoltunk. Semmi vita, meg ilyenek. Ma rám támadt, hogy nem szeretem a barátom, és csak azért vagyok vele, hogy legyen egy menedékhelyem, ami nem igaz!!! Szeretem!!!! És azt mondta, addig nem mehetek vissza, amig ezt be nem bizonyizom. Kérlek segitsetek. Normális válaszokat lécci. De tudtommal nem az anyjának kell bebizonyitanom, hogy szeretem a párom. Mit csináljak hogy szálljon le a témáról, és mégis vissza mehessek?2011. szept. 21. 21:37
11/15 anonim válasza:
Ennek azért nehezen hihető, hogy nem volt valami kiváltó oka. Csak úgy nem mond ilyet az ember, kivéve, ha bolond. Menjetek albérletbe. Azért azzal vitatkoznék, hogy az anyjának nincs ahhoz köze, hogy te mennyit vagy náluk. Elvégre gondolom az ő lakása és nem a tied.
12/15 anonim válasza:
Na, azért az idegösszeomlás komoly dolog, ha kiakadtál, az nem ugyanaz.
13/15 anonim válasza:
én kérdeztem, h mennyit vagy ott... ha jól veszem ki a nevedből. akk 16 éves vagy, esetleg idősebb... nézd, az édesanya a lakás tulajdonosa, te pedig vendég vagy. próbálj meg nagyobb tiszteletet mutatni, mert így tényleg úgy tűnik, h te csak úgy ott vagy és kész. a párod van nálatok a maradék két hétben? ha nem kölcsönös a dolog, akk az anyukának oka lehet azt hinni, h te csak kiélvezed, h addig sem kell otthon lenned... nem kell az anyjának bebizonyítanod semmit, de próbáld meg megkeresnei az okát, h miért gondol ilyet.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem. Nem mondtam ezt a szemébe neki. Mindig mindenben segítettem neki. Most pedig szét akar szedni minket. Soha egy rossz szót nem szóltam neki. De ezzel az ott vagyok dologgal kapcsolatban pedig mindent megbeszéltünk. Úgyhogy nem értem.
2011. szept. 23. 13:13
15/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van. De azt nem kérheti tőlünk, hogy szakitsunk? Szerintem tőle és a férjétől sem kérte senki, hogy menjenek szét. Nem értem, engem miért bánt. Meghalnék a páromért és mégis én vagyok a rossz. Az pedig nem egyszerű ki akadás volt.
2011. szept. 23. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!