Nem szeret a mamám : - ( Nagyon kivagyok. Mit csináljak?
Az én nagymamám is csak a fiúunokáival foglalkozik, a húgommal meg velem nem. Nekünk kötelességeink vannak csak felé.
Van ilyen, nem lehet mit tenni sajnos. :(
16:27 ezért ez nem olyan egyszerű!
Akármennyire is rossz a kapcsolata a nagymamájával, még is csak a nagymamája.
Sajnos nem nagyon vagyok jártas az ilyen dolgokba. Szerintem beszélgetnetek kéne. Ha megbeszélnétek a dolgokat, talán világossá válna benned minden. Sajnos az életben mindig voltak / vannak és lesznek csalódások.
14L
A mamadat fogadd el ilyennek, amilyen. Tudod mogotte mar van egy leelt elet, sajat tapasztalat, nagyon sok fajdalom, csalodas, esetleg szep emlek is, tehat ebben a korban mar az emlekekbol elnek, de mar kozben lelkileg keszulnek fel a "nagy "utra", amitol szinten felnek is, de tudjak, hogy ez ellen tenni nem lehet, tehat ezert inkabb erezz egyutt vele!
A viselkedese, mint irod is, hogy elotte is mar hasonlo volt, tehat ezen valtoztatni nem lehet, szeret a maga modjan! Te probald meg szeretni, meselj vidam tortenteteket, akar a regi emlekek kozul is lehet olyat, ami vidam.
16:51 -nek
milyen igazad van énis így vettem észre már az öregeken, hogy a fiúknak sokkal több mindent elnéznek, szinte bármit mondhatsz, csinálhatsz.
Nagymamám nekem is a fiú unokájával vagy foglalkozik többet. Ez tény. Azért, mert ő a legkisebb. Ez mindenhol így van. Van ahol viszont a legidősebbel, például,mint velem. Ez a nagypapámmal van így. Vele sokkal jobban el tudok beszélgetni,és jobban átérzi a fájdalmamat bármennyire is hihetetlen. Ez egy hatalmas VILÁG, telis tele emberekkel, akik különbözőek. Ha mindannyian ugyan olyanok lennék, unalmas lenne az élet. Sajnos el kell fogadnunk, hogy van aki kevésbé, és van aki jobban szeret minket.
Akik előttem írtak: Ne búsuljatok! Biztos, hogy nagyon szeret titeket a mamátok,papátok és a többi rokonotok. Ha majd ti is felnőttek lesztek megtapasztaljátok milyen egy fiú és egy lány unoka. A kettő nem ugyan az, és még a viselkedés is oda tartozik. Ki mennyire szófogadó.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!