A híradóban megint volt egy pedó nő láttátok?
Figyelt kérdés
A párja, meg a gyerekei előtt szexelt a 15 éves gyerekkel!!2011. szept. 19. 22:38
11/15 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy egy nő, egy anya!!!! egy 15 éves kis suttyóra gerjedne. Szerintem ilyen nincs. Simán megölte, és ezzel akarja megmagyarázni. Szerintem inkább az lehet, hogy bepróbálkozott a suttyója, és az asszony nemet mondott. Persze egy beteg elmében átalakulnak a dolgok, és még el is hiheti azt, amit állít. Vagy még így akarja bemocskolni, kvázi rúgni rajta még egy utolsót.
12/15 anonim válasza:
Nem is ez a durva, hanem hogy a ma reggeli Mokkában a 8 év körüli kislányt faggatták a meggyilkolt anyjáról meg az állítólagos 15 éves szeretőjéről. Nem százas az apa sem, ha ezt engedi.
13/15 anonim válasza:
Hát ez hihetetlen, a magyar sajtó undorító. Ha engem a parkban megöl egy csöves, csak mert elmebeteg, ês úgy gondolja, hogy nem bukik le úgysem, aztán mégis kiderül hogy mi történt, erre kínjában a kisebb büntetés reményében azt hazudja, hogy viszonyunk volt és vita közben ölt meg, akkor az újságok kész tényként fogják tálalni, hogy "AZ EGYETEMI TANÁR ÉS A HAJLÉKTALAN TITKOS VISZONYA TRAGÉDIÁBA TORKOLLOTT", vagy mi..?
15/15 anonim válasza:
Utolsó előtti, nagyon igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!