Most mit tegyek? Teljesen kiborít! (nem veszekedés. ) 14/L olvassatok lejjebb légyszíves.
Figyelt kérdés
Kissé félek leírni,de már elegem van,nem bírom muszáj volt Linkin Parkot hallgatnom,mert csak az nyugtatott le egy picit. Na szóval az van,hogy tudom ,hogy anyám 4 éve csalja apámat.. Képzelhetitek mennyire kivagyok borulva azóta is és ne mondjátok,hogy semmi közöm hozzá. Ráadásul erről senki mit sem sejt,hiszen nem mondtam el senkinek. Most meg vagy 3 órája elhúzott anyám és nem mondta meg hova megy,csakú gy elhúzott pedig krédeztem,hogy hova de nem mondta meg. Na igen ezután teljesen kiborultam.... Tisztára hülyének néz. -.- 10 éves koromban megtudtam,hogy van vkije és még most sem jött rá,hogy nekem a fejemben,nem csak levegő van! :SS Most már elegem van belőle,hogy lehet ilyen gonosz?!! Hogy teheti ezt apámmal?2011. szept. 18. 17:30
11/21 anonim válasza:
17.40-es vagyok
Van gyerekem.4 is. Köztük vannak a 17 éves ikerlányaim.Tudod nem tombolni kell,és nem beleavatkozni a felnőttek életébe,hanem BESZÉLGETNI kell egymással.
A gyerekeim mindenről tudnak amiről tudniuk kell. Ha valami rendkívüli történt akkor leültem velük,és elbeszélgettünk.Kérdeztek,válaszoltam.Ez így működik fordított helyzetben is.Nem szólok bele,hogy éppen kivel járnak,de ha kérdezek valamit,válaszolnak.Nem tombolok,nem hisztizek,és nem tartom gonosznak egyiket sem.
Ha úgy érzik hogy tudják felnőttként kezelni a helyzetet akkor mindenről beszámolok nekik ha kell.DE NEM AVATKOZUNK BELE egymás életébe..
12/21 anonim válasza:
még valamit..Lepontoztatok,és hű én vagyok a gonosz...de ha ne adj isten anyátok az ti életetekbe vájkálna,akkor meg itt pattognátok,hogy milyen anyátok van,hogy bele avatkozik mindenbe..Úgy szólj bele más életébe ahogy te is elviseled hogy beleszólnak az életetekbe..Álszent,képmutatók vagytok egytől egyik(akinek nem inge nem veszi magára)
13/21 anonim válasza:
Oké, akkor mindenki csalja meg a férjét a háta mögött, mert még neki sincs hozzá köze, mert a saját házastársának semmi köze a felesége lyukához.:)))
14/21 anonim válasza:
Ezt anyukáddal kell megbeszélned, nem apukáddal. Az is lehet, hogy apád már régebb óta csalja anyukádat, csak arról nem tudsz. Vagy korábban megtette, vagy nem foglalkozik anyukáddal, akármi. Nem tudhatod így "ránézésre". Hiába élsz velük egy fedél alatt, nem látsz bele a fejükbe, az érzéseikbe, esetleges gondjaikba. Koránt sem biztos hogy apád egy szent, csak ő jobban titkolja. Meg attól hogy veled jól bánik még nem biztos hogy anyudat a tenyerén hordozza. Mondd el édesanyádnak, hogy tudsz róla, hogy van valakije, stb... És szeretnéd tudni, hogy miért veri át édesapádat. Ha elmondja az okot, és esetleg értelmes magyarázatot ad mellé, ne állj úgy hozzá, hogy egy szavát sem hiszed el. Most bebizonyíthatod mennyire vagy okos, tudsz-e éretten beszélgetni anyuddal. Sok sikert! De ne apádhoz menj. Esetleg van valami megcáfolhatatlan bizonyítékod arra hogy anyukádnak szeretője van? Mert ha nincs és mégis apádnak szólsz, akkor ugye tudod mi lesz. Nem neked fog hinni. Bizonyíték nélkül ilyet az emberek nem szívesen hisznek el, inkább a homokba dugják a fejüket. És a végén így te leszel a "rossz".
15/21 A kérdező kommentje:
A normálisoknak köszi... 17:40 Amit igazán gondolok,azt nem írom le ,mert kulturált vagyok. ;) A lényeg ,hogy tudod anyám családot alapított és én is benne vagyok,azt hiszem rám is tartozik,az ha a családomat készül tönkretenni. Felőlem okoskodhatsz,meg védheted azokat a nőket,akik megcsalják a férjüket,de én ezért nem foglak (és mások sem) nagyra tartani. Én úgy gondolom,nincs miértje az iylen dolgoknak,ha valaki valakit szeret és hozzámegy(!) ,vagyis elv. örök hűséget fogad,akkor ez semmilyen esetben sem fordulhatna elő. Ja és ne szekáld a NORMÁLIS kommentelőimet. Köszi :D
2011. szept. 18. 18:04
16/21 anonim válasza:
A 17:40-est inkább nem minősítem. Örülök,hogy még a távoli rokonaim sem ilyenek :D Ilyenkor érzem mennyire szerencsés vagyok :D
17/21 A kérdező kommentje:
18:04 én egyenlőre inkább kimaradnék belőle.. :/ Gyáva vagyok az ilyenekhez. Egyébként a saját szememmel láttam ,ahogy egy társkeresőn böngész,és ezt úgy 4 éve.
2011. szept. 18. 18:07
18/21 anonim válasza:
Kedves utolsó, szerintem az durva beleavatkozás a másik életébe, ha miattad borul a család. Nem igaz, hogy egy lánynak szó nélkül kell asszisztálnia ahhoz, hogy az anyja négy hosszú éve hazudik otthon, csak mert hajtja a vére. Most még csak vad zenét hallgat, ha ideges a kedves mama miatt, de ha netán belekeveredik valami súlyosabb dologba, akkor anyuka lesz a legjobban meglepve, hogy dehát miért tette ezt... ugyan mit lehet megbeszélni az adott eseten, hogy kislányom, 4 éve dugok mással, miközben apádnak a szemébe hazudok nap mint nap... és a kedvemért te is legyél a cinkosom, a hallgatásoddal te is segíts nekem becsapni apát...
19/21 anonim válasza:
*utolsó alatt 17:40-re gondoltam*
20/21 anonim válasza:
Nekem dettó ez volt...már lassan 3 éve vannak külön a szüleim.Már azelőtt mielőtt elváltak tudtam hogy anyámnak van valakije...csak hülyének nézett..utána is néztem és be is bizonyosodott.Ezen én is gondolkodtam még anno hogy mit tegyek.Egyébként is sokat veszekedtek 20 év házasság után.Végül 1 év elteltével el is váltak. Anyám arra fogta hogy apám mindig iszik meg hazudik,de valójában az ok az volt hogy anyám bepasizott...nem tudom mióta volt már meg neki a csávesz de még most is vele van.Szerintem beszélj anyuddal,én a te helyedben azt csinálnám ,majd ha nem tud veled normálisan beszélni vezesd rá apudat valahogy a témára,de azért ne mondd el neki csak beszélgessetek erről hogy anyud hova megy,neki mit mondott stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!