Ki kellene írnom, hogy hány éves vagyok?
Én is ilyen alkat vagyok. Az egyik volt barátom haverjai pedofilnak nevezték a volt párom, mert azt hitték, hogy 13 éves vagyok. Akkor voltam 18, a párom 22 éves. Most vagyok 21, mindenhol elkérik a személyimet. A testvérem detto ugyanez, csak ő idegeskedik rajta, mint te kérdező. Én örülök. Ha huszonévesen tizenévesnek nézek ki, akkor harmincévesen huszonévesnek fogok. Ennek csak örülni lehet. :-)
Bár az igaz, hogy személyi igazolvány nélkül tényleg nem mehetek sehova, de ez van. :-)
És néhány ember sokat enged meg magának velem szemben, mivel elég fiatalnak (15-16) évesnek néznek. Például bolti eladókra gondolok és arra a lekezelő stílusra, ahogy velem bánnak. Például, ha alkoholt szeretnék venni. Nem szimplán elkérik a személyit, hanem abszolút felgmán, lekezelően és bunkón. Ez a része engem is zavar...
Igazatok van, ha így folytatom, még a végén szép öregasszony is lehetek. :)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!