Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos volt amit...

Szerintetek jogos volt amit apám mondott? 17/L

Figyelt kérdés
Matekból kaptam egy hármast erre apám azt mondta ,hogy "remélem jól kefélsz, hogy megtudj majd élni valamiből".
2011. szept. 17. 19:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Diploma ide vagy oda, az apád végtelenül közönséges. Édesanyád helyében nem tűrném és nem is engedném, hogy így beszéljen a saját lányával.
2011. szept. 20. 07:14
 32/38 anonim ***** válasza:

Nem volt jogos.

És nagyon sértő mondat.

A hármas különben sem olyan rossz jegy.

Közepes.

Azt jelenti, hogy közepes vagy az adott tárgyból.

Nem ostoba vagy, vagy tehetségtelen, hanem átlagos.

Na, és?

2011. szept. 20. 09:07
 33/38 anonim ***** válasza:

Enyhén perverz hajlamú lehet az apád,vagy csak bunkó.

Nem tudom melyik.

Nem ismerem.

Hát ő olyan tanult ember,aki sosem szerzett rossz jegyet?

Ha a gyerekemmel így beszélne az apja,én először jól állon

simogatnám,aztán kidobnám a francba.Még ha bukdácsolna is,akkor biztos megkapná a magáét tőlem is,na de ilyen dumát,sose engednék meg!Max olyat mondanék hogy nem lesz majd belőled senki ha nem tanulsz,vagy nem foglak eltartani,de ez már durva.

2011. szept. 20. 11:16
 34/38 anonim ***** válasza:

ha én anyukád lennék, nem köszönné meg apád amit ezért kapott volna.. ez nem normális dolog, főleg egy apa szájából..

úgy vettem le hogy anyukád a behódolós típus. hiába ilyen a régi világ.. a férfi a szent... ha tuskó akkor is

2011. szept. 20. 12:45
 35/38 anonim ***** válasza:

Atyaég!

Ez nagyon meredek, hogy mondhat ilyet egy apa??? Egy szülő egyáltalán??? Nekem is hozott már 3-ast haza a lányom, és semmi. Együtt tanultunk és kijavította. Ennyi.

Drága aranyos, kedves apukádnak üzenem: én 2-es voltam matekból, kefélni a mai napig jól tudok, de nem ebből élek. Tisztességes kemény munkával átlagon felül keresek. Nincsenek megélhetési gondjaim.

Ilyen szülőt, hallod! Sajnálom!

2011. szept. 20. 13:11
 36/38 anonim ***** válasza:
ritka nagy bunkó volt. csomó felesleges dolgot tanítanak a középiskolában. biztos van valami fogalmad arról, h mi szeretnél lenni, ami ahhoz kapcsolódik, azoknál a tárgyaknál légy üögyes! nem lehet mindenben tökéletesnek lenni.
2011. szept. 20. 14:26
 37/38 anonim ***** válasza:

Nálunk bár apukám nem tudja milyen jegyeim vannak, rendszeresen k.rváz, ribancoz, mert lefeküdtem az első (!) barátommal 16 évesen. Úgy mondja mintha teljesen természetes lenne, hogy egy apa így beszél a lányával. Én úgy csinálok mintha nem foglalkoznék vele, de néha mondom neki, hogy jaaa, akkora ordas nagy ribanc vagyok, mint a ház!

Akkor egy időre észbekap (pár óra). Az a ciki, hogy ezt idegen emberek előtt is megengedi magának.

2011. szept. 20. 14:27
 38/38 anonim ***** válasza:

Hát igen!

sajnos idáig fajulnak a dolgok.

Némelyik szülő olyan megalázóan,csúnyán beszél a gyerekével!

De úgy bírom h a velük szembeni tiszteletet annyira ki tudják maguknak követelni.Ki vannak akadva h a saját kölykük hogy beszél velük.Csodálkoznak?Én úgy beszélnék a gyerekemmel,ahogy én is elvárhatom tőle.Ha például kirúgnák apádat a munkahelyéről,akkor te így beszélnél vele?Látod apu?Semmire sem vagy jó!Akkor már legalább miért nem tanultál meg sz.pni?

Mert nekem amit ő mondott nem sokkal enyhébb ennél.

Ja!Persze!

A szülőknek mindent szabad!

Én elköltöztem otthonról a barátomhoz,és jött anyám látogatóba!

Ilyeneket mondott barátomnak:

Na? legalább jól főz?Mert otthon semmihez sem értett!

2011. szept. 20. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!