Szerintetek jogos volt amit apám mondott? 17/L
Nem volt jogos.
És nagyon sértő mondat.
A hármas különben sem olyan rossz jegy.
Közepes.
Azt jelenti, hogy közepes vagy az adott tárgyból.
Nem ostoba vagy, vagy tehetségtelen, hanem átlagos.
Na, és?
Enyhén perverz hajlamú lehet az apád,vagy csak bunkó.
Nem tudom melyik.
Nem ismerem.
Hát ő olyan tanult ember,aki sosem szerzett rossz jegyet?
Ha a gyerekemmel így beszélne az apja,én először jól állon
simogatnám,aztán kidobnám a francba.Még ha bukdácsolna is,akkor biztos megkapná a magáét tőlem is,na de ilyen dumát,sose engednék meg!Max olyat mondanék hogy nem lesz majd belőled senki ha nem tanulsz,vagy nem foglak eltartani,de ez már durva.
ha én anyukád lennék, nem köszönné meg apád amit ezért kapott volna.. ez nem normális dolog, főleg egy apa szájából..
úgy vettem le hogy anyukád a behódolós típus. hiába ilyen a régi világ.. a férfi a szent... ha tuskó akkor is
Atyaég!
Ez nagyon meredek, hogy mondhat ilyet egy apa??? Egy szülő egyáltalán??? Nekem is hozott már 3-ast haza a lányom, és semmi. Együtt tanultunk és kijavította. Ennyi.
Drága aranyos, kedves apukádnak üzenem: én 2-es voltam matekból, kefélni a mai napig jól tudok, de nem ebből élek. Tisztességes kemény munkával átlagon felül keresek. Nincsenek megélhetési gondjaim.
Ilyen szülőt, hallod! Sajnálom!
Nálunk bár apukám nem tudja milyen jegyeim vannak, rendszeresen k.rváz, ribancoz, mert lefeküdtem az első (!) barátommal 16 évesen. Úgy mondja mintha teljesen természetes lenne, hogy egy apa így beszél a lányával. Én úgy csinálok mintha nem foglalkoznék vele, de néha mondom neki, hogy jaaa, akkora ordas nagy ribanc vagyok, mint a ház!
Akkor egy időre észbekap (pár óra). Az a ciki, hogy ezt idegen emberek előtt is megengedi magának.
Hát igen!
sajnos idáig fajulnak a dolgok.
Némelyik szülő olyan megalázóan,csúnyán beszél a gyerekével!
De úgy bírom h a velük szembeni tiszteletet annyira ki tudják maguknak követelni.Ki vannak akadva h a saját kölykük hogy beszél velük.Csodálkoznak?Én úgy beszélnék a gyerekemmel,ahogy én is elvárhatom tőle.Ha például kirúgnák apádat a munkahelyéről,akkor te így beszélnél vele?Látod apu?Semmire sem vagy jó!Akkor már legalább miért nem tanultál meg sz.pni?
Mert nekem amit ő mondott nem sokkal enyhébb ennél.
Ja!Persze!
A szülőknek mindent szabad!
Én elköltöztem otthonról a barátomhoz,és jött anyám látogatóba!
Ilyeneket mondott barátomnak:
Na? legalább jól főz?Mert otthon semmihez sem értett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!