Szerintetek jogos volt amit apám mondott? 17/L
Figyelt kérdés
Matekból kaptam egy hármast erre apám azt mondta ,hogy "remélem jól kefélsz, hogy megtudj majd élni valamiből".2011. szept. 17. 19:06
21/38 anonim válasza:
Én anno 5-ös voltam matekból, még érettségin is. Teljesen már területen dolgozom, soha nem használtam a matekot, ma már összeadni sem nagyon tudok fejben.:) A 3-as egyáltalán nem annyira rossz jegy. Apád egy bunkó! Anyukádnak meg elég furcsa felfogása van. Mi az hogy igy kell szeretni? Persze, szeretni kell, de azért kicsit meggondolhatná, hogy miket mond. Attól hogy ő jó tanuló volt még nem különb ember nálad.
22/38 anonim válasza:
Tetszik a stílusa az öregnek. :D
23/38 anonim válasza:
Hát, érdekel, nekem mit mondana. Én általában ketteseket kapok matekból:D
Szerintem elég durva, amit mondott, engem nagyon megbántott volna. Ez szerintem még akkor sem teljesen okés, ha csak viccesen mondta.
24/38 anonim válasza:
17 évesen nem várhatja el hogy 5-öket hozzál haza. akkor egyész északa akár tanulni kellene. matek amúgyse könnyű tantárgy,főleg ebben a korban,mert nehéz,meg itt van előtted az egész tanév,még ki tudod javítani. apud igasságtalan, ez egy szép átlag! ilyen korban a tinik már javában buknak! jó jegyed van,így tovább!
25/38 anonim válasza:
Legközelebb mosolyogva nyugtasd meg, hogy igen, jól kefélsz.
26/38 anonim válasza:
Mond meg neki, ha jól kefélnél, 5-öst hoztál volna haza.
27/38 anonim válasza:
ezen jót röhögtem :D azért a lányomnak nem mondtam volna, ahhoz durva, de lényegében igaza van ám az öregnek!
28/38 anonim válasza:
Én is azt mondom: valamiből meg kell élned. Ha nem az eszedből, akkor az egyéb tehetségedből...
Ne ezen lázadozz, tanulj, mert az élettől keményebb dolgokat is meg fogsz kapni.
29/38 anonim válasza:
Értem én, hogy anyád elviseli, végülis hozzáment, gyerekeket szült neki.
Te viszont nem választottad a családot, szóval milyen alapon kellene elviselned? Ezt kérdezd meg anyádtól.
30/38 anonim válasza:
Én örülök ha 3-ast írok, nehéz így a suli vége felé már, főleg hogy nem is vagyok reál beállítottságú. De amúgy is ez nagyon szemét megjegyzés volt, enyém ilyet remélem viccből se fog mondani..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!