Etikus dolog lenne a párom hűségét letesztelni?
Én mindenképp azt ajánlom, hogy ezt magadban rendezd le, mert egyértelműen benned van a hiba. Vannak esetek, amikor én is lecsekkolnám a barátom, de nálad ennek semmi apropója nincs. Előbb a saját fejedben kéne rendet tenned.
25 N
Nem olvastam el,hogy ki mit írt,de bocs ha ismétlem magam..
Én csak annyit mondok neked,hogyha nincs bizalom akkor minek erőltetni a kapcsolatot??Ha ilyen dolgokat csinálsz akkor mi értelme van hogy ti együtt vagytok??
HA szeretsz valakit szívből akkor 100%-ig megbízol benne..Ha ez nincs meg akkor nem szereted eléggé..Miért bonyolítod meg a helyzetet? Ha meg kiderül,akkor meg nem érted hogy a párod miért tombol...
Tudod nem a régi kapcsolatokhoz kéne hasonlítani a jelenlegit.A párod nem az exed! A párod egy másik személy akinek semmi köze az előző kapcsolatodhoz..Ha állandóan az exedhez viszonyítod,akkor szerintem ne is erőltesd ezt a srácot sem...
csak megjegyzem,hogy ilyen hozzáállással nem is csodálkozom ha tönkre mennek a kapcsolataid..
Egy jó,és hosszútávú kapcsolat első szabálya a BIZALOM.
"Hát erotikus semmiképp,"
Első blikkre én is ezt olvastam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!