Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már öngyilkos egy hozzád...

Volt már öngyilkos egy hozzád közel álló személy?

Figyelt kérdés

Hiszel abban ,hogy a halál az nem a "végállomás"?

Van reinkarnáció, vagy isten?

2011. szept. 17. 14:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Az iskolánkból egy lány öngylkos lett, de nem ismertem őt, csak hallottam róla...

A reinkarnációban nem hiszek, Istenben viszont igen.

2011. szept. 17. 15:33
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
nem volt még közeli ismerősöm öngyilkos. szerintem a halál a végállomás,nem hiszek a reinkarnációban. isten meg lehet van lehet nincs istenhivéssel úgyvagyok hogy nemvagyok se hivő,se istentagadó
2011. szept. 17. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen

igen

igen

2011. szept. 17. 16:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2011. szept. 17. 18:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik kollégám lett öngyilkos. Értékes ember volt, kedveltem. Nem volt sikertelen az életben vagy ilyesmi, pszichés problémái voltak. Nagyon sajnálom.

A többiben nagyon jól lenne hinni, de sajnos én nem hiszem.

2011. szept. 21. 12:56
 16/21 anonim ***** válasza:
38%

Apám öngyilkos lett 8 éves koromban. Mérget ivott a szemünk láttára, majd kiszaladt a házból. Otthagyott bennünket (2 bátyám van, akkor 15 és 17 évesek voltak) anyuval egy félig felépített házban, nehéz körülmények között.

Már nem érdekel, rég felnőttem, túltettem magam rajta. A mai napig sem tudjuk pontosan, miért tette, ami biztos, hogy depressziós volt, de sajnos ivott is.

Nem tudom, van-e reinkarnáció, de a fiam külsőleg tiszta nagyapja. A génjeiben tovább él.

Ami a túlvilágot illeti: az öngyilkosokat nem szokták tárt karokkal várni a túlvilágon, hiszen az élet legfontosabb törvénye ellen vétettek. Számomra elfogadhatatlan, hogy valaki saját választásából dobja el magától az életet, amikor más, aki boldogan élne még, betegség vagy baleset miatt el kell, hogy menjen...

2011. szept. 21. 13:09
 17/21 anonim ***** válasza:

A szomszédom és a nagyapám akasztotta fel magát, sikeresen sajnos. Biztosra mentek.

Az öngyilkos személy úgy tudom, hogy párszáz évre vagy végleg ittragad a Földön. Mármint a lelke. Ez a bűntetése, mert Isten adta és Isten veheti el az életet, de ezt Ő maga tette stb...stb....

Hiszek a reinkarnációban és Istenben.

Pl, ha valamiért nem sikerült befejezni a feladatomat az életemben és meghalok akkor gondolom ujjá születek. Azt hallottam, hogy addig születünk újra és újra míg el nem végezzük a "küldetésünket".

23/N

2011. szept. 21. 14:37
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

Anyukám unokanővére felakasztotta magát, mikor megtudta, hogy rákos.

Az egyik legjobb barátom apukája szintén felakasztotta magát egy napon, ami semmivel sem volt rosszabb vagy jobb, mint a többi...

Valaminek lennie kell odaát, a "nagy semmit" nehezen tudom elképzelni.

Istenben szeretnék hinni, de nem mindig megy. Reinkarnáció elég valószínű.

2011. szept. 21. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen,volt.Édesanyám akart az lenni mikor én 6 éves voltam,a bátyám beszélte le róla.Azóta majdnem minden rendbe jött.

Nem tudom már mibe higgyek,erre nem tudok válaszolni,de Istenben hiszek,vallásos iskolába járok (most nem azért hiszek benne,mert vallásos iskolába járok :D)

2011. szept. 21. 21:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem

Nem

Nem

2011. szept. 21. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!