Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye ilyenkor már...

Mennyi az esélye ilyenkor már a kibékülésnek? Esett már vkivel meg?

Figyelt kérdés
Tegnap szakított a barátom, azzal hogy már nem szerelmes, átdonolta de jobb ez így. Volt már valakivel olyan, hogy ezek után a srác rájött tévedett és megkereste a lányt? Mi nagyon sokat veszekedtünk, elég viharos volt a kapcsolatunk de pont az utolsó 3-4hónap volt olyan ami nagyon jó volt és kezdtük a hibbáinkat kijavítani ő is és énis, de szerinte már későn belőle kihalt. Baárnőméknél szintén szakított a srác amiatt, hogy megszokás, össze is jött vkivel majd másfél hónap utána megkereste bnőm, hogy szereti, annak már egy éve..kivel fordult még ilyen elő? és mennyire láttátok esélytelennek, hogy kibékültök?
2011. szept. 16. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor előforul
2011. szept. 16. 12:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi 5 év után szakítottunk a párommal. Nem volt semmmi megcsalás..stb csupán úgy éreztük, hogy ellaposodott a kapcsolat. Olyan 2-3 hónapig külön voltunk, aztán egyszer úgy hozta a sors, hogy megint találkoznunk kellett. Akkor aznap egy hosszabb beszélgetés után átbeszéltük a kapcsolatunkat, és nem rögtön, de szépen lassan újra egymáshoz találtunk. Azóta 2 év telt el- és a kapcsolatunk sokkal-de sokkal jobb mint azelőtt volt. Azt hiszem felnőttünk, és meg tudunk már mindent beszélni...

A szerelem elmúlik egy idő után, ezzel mindketten tisztában voltunk, de a helyére lép egy olyan érzés, kötődés, ami szerintem sokkal méllyebb mint a szerelem...imádom őt, és vele szeretném leélni az életemet./most ezt érzem

Persze ezt mindkettőtöknek kell akarni, és mindkettőtöknek kell változni a kapcsolat miatt. Ha csak az egyikőtök akarja, az nem fog működni....

Nemszabad hagyni ellaposodni, és nagyon nagyon sokat kell beszélgetni, megbeszélni mindig a problémákat!

Ahogyan a 74 éves nagymamám szokta mondani:

"Nem szabad soha haraggal lefeküdni-mindent tessék megbeszélni" :)

2011. szept. 16. 12:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet békülni, de csak a további (pár)kapcsolat terhe nélkül. Embernek kell maradni minden szituációban.

De ha a fiú egyszer nyíltan és őszintén megmondta, hogy nem szerelmes, akkor nincs helye további fantáziálgatásnak kettőtökről. Akkor az ő döntését el kell fogadni, és kész. (Még ha fáj is.)

2011. szept. 16. 13:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hétmax 1-2 hónap után még talán, de ha már az ember külön van jó ideje, akár évek, és együtt is van valakivel. Esélytelen, hogy az jó is lenne. rokonom az illető 2szer vagy 3szor játszották el ezt nagyban. Elváltak, megint összejöttek, csak nem ment, elváltak. Mindenki megszívta a dolgot. És már közelebb vannak a halálhoz jóval, és az életük? Ami nem megy, nem kell erőltetni. Ebben az esetben itt még nincs ilyenről szó, de én nem voltam még úgy, hogy szakítottam valakivel, és utána újra összejöttünk volna pár hét után. De erre még lehet remény neked.Ezt te érzed.
2011. szept. 16. 14:20
 5/13 anonim válasza:
100%
Mi 8 hónapig voltunk együtt aztán kidobott mindván hogy már nem szeret (mint utólag kiderült összejött vki mással) sztán 2 és fél év után újra összejöttünk. Már jegyesek vagyunk és épp most készülünk saját házat venni:) Tehát csodák vannak:)
2011. szept. 16. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
15:35-ös. Ez nem csoda, hanem a ló nincs jó a szamár is esete. Persze te biztos nem ezt gondolod...
2011. szept. 16. 17:31
 7/13 A kérdező kommentje:
még a szakítás napján azt mondta h ne reménykedjek ő nem álltatt, mi már nem békülünk ki..de sokak szerint adjak neki pár napot, hetett hátha mégis rájön...esélytelen? Előtte lévő párnapba még bokolt is ezért hirtelen:(
2011. szept. 18. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj kedves 15:35-ös de én hülye lettem volna újrakezdeni vele, megcsal kidob... pff
2011. szept. 18. 13:56
 9/13 anonim válasza:
nem kell lepontozni a másikat a szerelem sok mindenre képes és melyik ló ne botlik meg?még is visszatért csak nem volt jobb neki a másik nem?12 éve vagyok a férjemmel 2 szer voltunk külön ő elviselhetetlen volt mindig belekötött mindenbe és meguntam 4 éve békültünk ki és gyönyörű házasságot élünk és bátran mondom hogy szrelemről beszélünk még!!!!!!!!!!!!van esélyed és ha szereted kedves kérdező várj türelemmel szívasd meg flörtölj mással ha szeret meg jön az esze én is így tettem sok sikert neked!!!!!!!!!
2011. szept. 18. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:

"...szívasd meg flörtölj mással ha szeret meg jön az esze én is így tettem..."

Kedves 14:44-es Ez aztán a szerelem!!! De jó, hogy nem te vagy a párom!

2011. szept. 18. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!