Mennyi az esélye ilyenkor már a kibékülésnek? Esett már vkivel meg?
Mi 5 év után szakítottunk a párommal. Nem volt semmmi megcsalás..stb csupán úgy éreztük, hogy ellaposodott a kapcsolat. Olyan 2-3 hónapig külön voltunk, aztán egyszer úgy hozta a sors, hogy megint találkoznunk kellett. Akkor aznap egy hosszabb beszélgetés után átbeszéltük a kapcsolatunkat, és nem rögtön, de szépen lassan újra egymáshoz találtunk. Azóta 2 év telt el- és a kapcsolatunk sokkal-de sokkal jobb mint azelőtt volt. Azt hiszem felnőttünk, és meg tudunk már mindent beszélni...
A szerelem elmúlik egy idő után, ezzel mindketten tisztában voltunk, de a helyére lép egy olyan érzés, kötődés, ami szerintem sokkal méllyebb mint a szerelem...imádom őt, és vele szeretném leélni az életemet./most ezt érzem
Persze ezt mindkettőtöknek kell akarni, és mindkettőtöknek kell változni a kapcsolat miatt. Ha csak az egyikőtök akarja, az nem fog működni....
Nemszabad hagyni ellaposodni, és nagyon nagyon sokat kell beszélgetni, megbeszélni mindig a problémákat!
Ahogyan a 74 éves nagymamám szokta mondani:
"Nem szabad soha haraggal lefeküdni-mindent tessék megbeszélni" :)
Ki lehet békülni, de csak a további (pár)kapcsolat terhe nélkül. Embernek kell maradni minden szituációban.
De ha a fiú egyszer nyíltan és őszintén megmondta, hogy nem szerelmes, akkor nincs helye további fantáziálgatásnak kettőtökről. Akkor az ő döntését el kell fogadni, és kész. (Még ha fáj is.)
"...szívasd meg flörtölj mással ha szeret meg jön az esze én is így tettem..."
Kedves 14:44-es Ez aztán a szerelem!!! De jó, hogy nem te vagy a párom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!