Otthon hagynád a 16 éves lányod egy hétvégére egyedül?
ez most komoly kérdés? hogy ne lehetne már otthagyni.
én pl 14 éves koromban már elköltöztem otthonról (kollégium)
ne akard már hogy ennyire önállótlan legyen
Persze!!
Ez ugyebár attól is függ, hogy milyen az a 16 éves lány.
A te gyermeked? Ha igen, akkor te ismered, te tudod, hogy otthon lehet e hagyni.
Én simán otthon merném hagyni a lányomat, mert bízok benne! Egy 16 évest elvileg ha jól nevelik, akkor már nem kéne őrizni, mikor elmennek a szülők néhány napra!!
Engem 16 évesen már otthon hagytak egy hétre is, amikor a szüleim nyaralni mentek, én meg nem akartam menni, mert ilyen-olyan programjaim voltak. Oké, volt buli, voltak fent haverok, de egyben maradt a lakás, kárt semmiben nem tettünk, szóval nem lett belőle gond.
Mondjuk most, hogy már egy jó ideje nem a szüleimmel lakom, kezdem érteni, miért mondta anyukám mindig, hogy ne merészeljek bulit tartani a lakásban. Hát ha olykor ide társaság jön - még ha nem is buliról van szó - már akkor olyan káosz van, hogy győzök utána mosogatni, takarítani.
...azért beüzemelhetnél egy rejtett kamerát!!
Azután hétfőn kikészíthetnél egy csomó nyugtatót,
meg egy nagy pohár vizet, mielőtt visszanézed, hogy hogyan lett a kislányból "nagylány"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!