S. O. S. Másba szerelmes. Elhagyjam?

Ha jól értem, szakítani nem akarsz vele, viszont visszahódítanod sem sikerült, mert még mindig másba szerelmes, most akkor minek tetted fel a kérdést, milyen választ vársz tőlünk? Adjunk szerelmi bájital recepteket denevérszárnyból? Vagy helyeseljünk, hogy jóóól van, ügyes vagy. Igaz, hogy mindketten boldogtalanok vagytok így, ő ráadásul másba szerelmes, csak így tovább, cs...sszétek csak el az életeteket, mert túl gyávák vagytok ahhoz, hogy (micsoda borzalom, többen is belehalnak naponta) esetleeeeeg pár hónapig egyedül lesztek a szakítás után?
Ne haragudj, hogy durván fogalmaztam, de én is voltam már benne teljesen értelmetlen kapcsolatban (bár ott más volt a helyzet) és én sem akartam tudni elszakadni, de mekkora szerencse, hogy a végén csak sikerült. Végre normális életem van és férjem, akivel imádjuk egymást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!