Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S. Másba szerelmes....

S. O. S. Másba szerelmes. Elhagyjam?

Figyelt kérdés
Majdnem 3éve vagyunk együtt. A munkahelyi haverjaitól tudom hogy mindig egy másik lányról áradozik neki, hogy milyen szerelmes belé stb.. Namost, ez miatt a lány miatt már elhagyott egyszer, akkor kb. 3hétig nem voltunk együtt. Azt is mondta egy haverjának hogy attól a csajtól egy éjszaka alatt többet kapott, mint tőlem az egész kapcsolatunk során. Most mit tegyek? Kérjem számon és lépjek tovább?
2011. szept. 15. 14:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, szakítani nem akarsz vele, viszont visszahódítanod sem sikerült, mert még mindig másba szerelmes, most akkor minek tetted fel a kérdést, milyen választ vársz tőlünk? Adjunk szerelmi bájital recepteket denevérszárnyból? Vagy helyeseljünk, hogy jóóól van, ügyes vagy. Igaz, hogy mindketten boldogtalanok vagytok így, ő ráadásul másba szerelmes, csak így tovább, cs...sszétek csak el az életeteket, mert túl gyávák vagytok ahhoz, hogy (micsoda borzalom, többen is belehalnak naponta) esetleeeeeg pár hónapig egyedül lesztek a szakítás után?

Ne haragudj, hogy durván fogalmaztam, de én is voltam már benne teljesen értelmetlen kapcsolatban (bár ott más volt a helyzet) és én sem akartam tudni elszakadni, de mekkora szerencse, hogy a végén csak sikerült. Végre normális életem van és férjem, akivel imádjuk egymást.

2011. szept. 15. 15:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Legyél erős és hagyd ott! Már 3 évet elvesztegettél egy oylanra az életedből, aki megaláz mások előtt. Ha csak másik pasival tudsz felejteni, akkor felejts azzal, nehogy már attól félj, hogy ezek után ő mit fog rólad mondani. Azzal a válasszal nagyon egyetértek, aki írta, hogy ne mondd el, hogy azért hagyod el, mert tudod ezeket a dolgokat, egyszerűen lépj le büszkén, túlmagyarázás nélkül. Sok sikert! Majd írd meg mi volt, mert kíváncsi lettem.
2011. szept. 15. 16:04
 23/27 A kérdező kommentje:
Oké és köszi. Holnap este mikor hazaér a munkából közlöm vele. Majd megírom szombaton..
2011. szept. 15. 16:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
nem kell szamonkerned, felesleges veszekedes. koszond meg az egyutt toltott idot, de te tobbet erdemelsz nala. puszi pa. maradhattok baratok. lepj tovabb
2011. szept. 15. 18:55
 25/27 anonim válasza:
Nna mi lett? :)
2015. máj. 15. 11:39
 26/27 anonim válasza:
Így pár év után... :'D
2015. máj. 15. 11:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Így 8 év után?:D
2019. márc. 11. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!