S. O. S. Másba szerelmes. Elhagyjam?

Ha másba szerelmes, akkor neked itt nincs keresnivalód.
A jó kapcsolat 2 emberből áll, nem háromból. Azt írod, hogy a másiktól egy éjszaka többet kapott, mint tőled az egész kapcsolatotok alatt...akkor mire is vársz?
Légy büszke, ne hagyd, hogy megalázzanak. A te "herceged" még valahol lovagol....várd ki, megtaláljátok egymást.

Egy bunkó paraszt, aki csak lábtörlőnek használ. Megaláz.
És te ezt hagyod?
Legyen már egy kis büszkeség benned és szedd össze magad!
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője! Hagyd a fenébe és keress egy normálisat!

iGEN IGAZUNK VAN!
HOGY? NYOMTASD KI EZEKET A VÁLASZOKAT , ÉS VÉGY ERŐT MAGADON ,OLVASGASD SOKAT ÉS gondolkozz könyörgöm!!! ne érezz!!gondolkozz! és szép lassan elfelejted, vagyis túl lépsz rajt és megtalálod azt aki szeret...ez nem szerelem részedről sem hidd el!
kérlek hogy hagyd el

Úgy látom te is olyan társfüggő vagy mint az én legjobb barátnőm.
Szegénykémből már annyira "sok" volt, hogy szenvedett a férje mellett aki ráadásul csalta is és csak folyton panaszkodott de nem mert lépni, mert mi lesz ha egyedül lesz.. ráadásul ott már gyerek is volt.. stb.
Karácsonyra megvettem neki dr. Csernus Imre: Nő c. könyvét (gondoltam sokat nem veszthetek vele, max. felnyitom a szemét, mert amikor én mondtam neki hogy el kell hagynia csak helyeselt, de erre a könyvre... hajaj úgy tekintett mint egy szentírásra, csak úgy falta a sorokat.- amúgy depire hajlamos a lelkem de ez a könyv aztán helyrerakja rendesen.
Lényeg a lényeg azóta elvált és végre rendeződik talán az élete, az idióta állat férje nélkül.

Mert mi mást tennél?
Így csak boldogtalan vagy Te is, ő is. (Bár, neki nyilván nagyon tetszik, hogy van aki otthon várja, főz, mos, takarít és pincsikutyát játszik.) Ne haragudj, nem bántásból, de így van.
Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!