Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S. Másba szerelmes....

S. O. S. Másba szerelmes. Elhagyjam?

Figyelt kérdés
Majdnem 3éve vagyunk együtt. A munkahelyi haverjaitól tudom hogy mindig egy másik lányról áradozik neki, hogy milyen szerelmes belé stb.. Namost, ez miatt a lány miatt már elhagyott egyszer, akkor kb. 3hétig nem voltunk együtt. Azt is mondta egy haverjának hogy attól a csajtól egy éjszaka alatt többet kapott, mint tőlem az egész kapcsolatunk során. Most mit tegyek? Kérjem számon és lépjek tovább?
2011. szept. 15. 14:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha másba szerelmes, akkor neked itt nincs keresnivalód.

A jó kapcsolat 2 emberből áll, nem háromból. Azt írod, hogy a másiktól egy éjszaka többet kapott, mint tőled az egész kapcsolatotok alatt...akkor mire is vársz?

Légy büszke, ne hagyd, hogy megalázzanak. A te "herceged" még valahol lovagol....várd ki, megtaláljátok egymást.

2011. szept. 15. 14:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy bunkó paraszt, aki csak lábtörlőnek használ. Megaláz.

És te ezt hagyod?

Legyen már egy kis büszkeség benned és szedd össze magad!

Ennek a kapcsolatnak nincs jövője! Hagyd a fenébe és keress egy normálisat!

2011. szept. 15. 14:50
 13/27 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz így visszanéznem a válaszaitok és nagyon rosszul esik, dehát igazatok van... Kötődöm hozzá és szeretem is és nagyon fáj hogy el kell őt engednem. Hogy tudnám elfelejteni könnyebben?
2011. szept. 15. 14:51
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan tudnád elfelejteni? Jusson eszedbe a sok megaláztatása és hogy kár sírni miatta/utána.
2011. szept. 15. 14:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen vegyél magadon erőt és dobd ki. elhúzhatod, homokba dughatod a fejed, ő nem fog változni, de te vesztegeted az értékes időt és elveszed magadtól az esélyt hogy boldog legyél. az egyedüllét nem jó, de nem is vészes. egy pár hét után megszokod, átáll az életed arra. jobb egy kicsit szenvedni most a szakítás miatt míg később sokkal nagyobbat.
2011. szept. 15. 14:53
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

iGEN IGAZUNK VAN!

HOGY? NYOMTASD KI EZEKET A VÁLASZOKAT , ÉS VÉGY ERŐT MAGADON ,OLVASGASD SOKAT ÉS gondolkozz könyörgöm!!! ne érezz!!gondolkozz! és szép lassan elfelejted, vagyis túl lépsz rajt és megtalálod azt aki szeret...ez nem szerelem részedről sem hidd el!

kérlek hogy hagyd el

2011. szept. 15. 14:54
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok. Van valaki aki udvarolni próbál, de nem akarom hogy mindenki azt gondolja hogy ebbe a kapcsolatba ő volt az "áldozat". Mert ha összejönnék vele (csak azért hogy megpróbáljam elfelejteni a mostani párom) mindenkinél elég szépen beállítana... Szóval úgy döntöttem holnap megteszem, elhagyom. Ugye dolgozik holnap jön haza. Félek kissé hogy nem leszek elég erős megtenni:(
2011. szept. 15. 15:00
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom te is olyan társfüggő vagy mint az én legjobb barátnőm.

Szegénykémből már annyira "sok" volt, hogy szenvedett a férje mellett aki ráadásul csalta is és csak folyton panaszkodott de nem mert lépni, mert mi lesz ha egyedül lesz.. ráadásul ott már gyerek is volt.. stb.

Karácsonyra megvettem neki dr. Csernus Imre: Nő c. könyvét (gondoltam sokat nem veszthetek vele, max. felnyitom a szemét, mert amikor én mondtam neki hogy el kell hagynia csak helyeselt, de erre a könyvre... hajaj úgy tekintett mint egy szentírásra, csak úgy falta a sorokat.- amúgy depire hajlamos a lelkem de ez a könyv aztán helyrerakja rendesen.

Lényeg a lényeg azóta elvált és végre rendeződik talán az élete, az idióta állat férje nélkül.

2011. szept. 15. 15:04
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert mi mást tennél?

Így csak boldogtalan vagy Te is, ő is. (Bár, neki nyilván nagyon tetszik, hogy van aki otthon várja, főz, mos, takarít és pincsikutyát játszik.) Ne haragudj, nem bántásból, de így van.

Szedd össze magad!

2011. szept. 15. 15:06
 20/27 A kérdező kommentje:
Megpróbálok felállni a "padlóról" és belenyugodni hogy csak úgy átengedem egy másik lánynak. Bár most két napja feltűnően kedves velem és mondogatja hogy szeret. De nem vagyunk boldogok. Csak akkor mért kell kábítani a fejem ilyenekkel? :( hát borzasztó. Csak birtokolni akar engem azért nem szakít..
2011. szept. 15. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!