Írnátok nekem nagyon durva neveket, amik mostanában divatosak? Gondolok itt az Onur és társaira.
Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 18:00
11/36 anonim válasza:
Fiúnevek: Anál, Orál, Nintendo, Pokémon
12/36 anonim válasza:
( Orsós, Kolompár, Rézműves ) CSÁRMÁNDER, PIKACSU, MILTIÁDÉSZ :D
13/36 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:20
Egy egyiptomi apuka adta ezt a csodás nevet a fiának, mert így próbált tüntetni ezek ellen a közösségi oldalak ellen. Így lett szerencsétlen gyerek, Orsós FACEBOOK :D :D :D
14/36 anonim válasza:
Férfi: Dante, Mohamed, Zeusz, Árész, Dzsasztin, Felhő, Bérc
Nő: Febrónia, Evengalina, Delfina, Ánizs, Fahéj, Babér, Psziché, Pamina, Zápor, Bodza
Mind-mind anyakönyvezhető Magyarországon! :D
16/36 anonim válasza:
Az Árész is nagyon tetszik XD Én egy elb.szott ember vagyok XD A Hadúr is jó! Van egy haverom Adonisz mondjuk ők Görögországból költöztek ide sztem b.szott jó név :D
17/36 anonim válasza:
:D :D :D :D :D :D :D
"Görögországból költöztek" :D
Jót röhögtem :D
18/36 anonim válasza:
Zizi(Ismim lánya,meg lett áldva a nevével),Eysan,Ezel,Seherezádé,Esperanza,
Esmeralda,Paulina,Málna,Anália,Orália,stb...
20/36 anonim válasza:
18:46 ebben mi a vicces? :O Vmit elírtam? Az apja görög anyja magyar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!