Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevés vagy nem kevés ennyi...

Kevés vagy nem kevés ennyi szex egy házasságban?

Figyelt kérdés

A férjem egyszerűen nem nagyon szeret szexelni. Úgy néz ki, hogy nem igazán érdekli. Szinte minden alkalommal én kezdeményezek, ritkán volt a tíz évnyi közös életünk alatt fordítva. Ha én nem kezdeményezem, akkor általában nincs semmi. Egyre kevesebbet szeretkezünk, olyan havonta egyszer. Ha van szex, akkor az igazán jó szex, de én igazából nem hiszem, hogy túlzottan érdekli a dolog. 35 éves. Van olyan helyzet, amiben ez normális?

Tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy szeretője van, de szerintem biztos, hogy nincs.

És tudom, hogy sokan meg azt fogják írni, hogy akkor kezdeményezzek én, ezt is teszem már régóta, de azért mindennek van határa. Kicsit kiábrándító az ügy.

Már nem tudom mi van, lehet, hogy normális ez, nem tudom, mennyire őszinték az emberek a szex mennyiségében. Van ilyen másnál is? Nekem két barátnőmnél is ez a helyzet, havi-kéthavi szex, de nem tudom, hogy ez tényleg megszokott-e. Teljesen őszintén: normális ez?

2011. szept. 14. 16:55
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem sportol, ülőmunkát végez, mérnök.

A vágyfokozó tea érdekelne, mik vannak ilyenek? Veszélytelen? Néha a sima vörösbor bevált ilyen célra.

2011. szept. 14. 17:30
 22/33 anonim ***** válasza:
85%

Nézd meg,hogy reggelente álló pélóval ébred-e.

Ha nem,akkor igen valószínű,hogy alacsony a tesztoszteron szintje,ami gyakorlatilag az egész életre ki tud hatni.

Lehet kapni teljesen természetes anyagokból álló tesztoszteron szint fokozót,csomó nő szokott venni a párjának.

Guglizz utána-scitec mega tribu x

Fokozza a vitalitást és persze a szexuális étvágyat.

Persze ha külsőleg elhagytad magad,slampos ne adj isten veszekedős természet vagy,akkor ez sem segít.

2011. szept. 14. 17:31
 23/33 A kérdező kommentje:

Érdekes amit írsz, megfigyelem majd.

Például alig nő a szakálla, ez idegesíti is. Nem tudom, ez összefügghet-e a tesztoszteronszinttel, nem gondoltam még ilyesmire.

2011. szept. 14. 17:33
 24/33 anonim ***** válasza:
64%

a tea neve: catuaba

sima gyógynövény tea, mi teafű boltba vettük. veszélytelen.

nálunk bevált, pedig elég alacsony volt/van a libidóm a ciciztetés miatt

2011. szept. 14. 17:37
 25/33 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. szept. 14. 17:39
 26/33 anonim ***** válasza:

Hát összefügghet a szakáll és a tesztoszteron szerintem! Meg az ilyenek!

Veleszületett hypogonadismus

Ha nem termelődik elegendő tesztoszteron a magzati fejlődés során, a külső nemi szervek fejlődése zavart szenved:

női genitáliák

nem egyértelmű külső nemi szerv megjelenése: egyértelműen sem női, sem férfi nemi jellegre nem hasonlít

nem kifejlődött férfi genitáliák

Pubertás alatt kialakuló hypogonadismus

lassan alakul ki

csökkent izomtömeg

elmarad a hang mélyülése

a szőrzetnövekedés zavara

a pénisz és a herék növekedésének elmarad

a törzshöz képest karok és lábak kifejezett megnyúlása

gynecomastia (emlőszövet kifejlődése)

Felnőttkori hypogonadismus

Ilyen esetekben a már kialakult egyértelmű férfi nemi jegyek változása és a normál reproduktív funkciók változása figyelhető meg.

erectilis diszfunkció

infertilitás

a szakáll és a testszőrzet növekedésének csökkenése

izomtömeg-csökkenés

gynecomastia

csonttömeg-vesztés (csontritkulás)

A hypogonadismus érzelmi és pszichés változásokkal is jár. A tesztoszteronszint-csökkenés során hasonló tünet figyelhető meg, mint nőknél menopausa körül:

gyengeség

csökkent szexuális indíttatás

koncentrálóképesség csökkenése

melegségérzés

2011. szept. 14. 18:35
 27/33 anonim ***** válasza:
2011. szept. 14. 18:35
 28/33 anonim ***** válasza:

Egy idő után nálunk is csökkent a mennyiség. Korábban minden nap együtt voltunk, de most már (17 év után) már csak havi 10 alkalom maradt kb. Mi mindketten szoktunk kezdeményezni.

Az, hogy ez a helyzet normális-e, ami nálatok van, csak ti tudjátok megítélni. Ha nektek így jó, akkor nincs ezzel semmi gond. Az viszont nem túl bíztató, hogy csak te kezdeményezel. Miért nem ülsz le beszélni vele erről?

2011. szept. 14. 19:17
 29/33 anonim ***** válasza:
Nálunk is sajnos ez van,csak fordítva. Ő nagyon gyakran kívánja én meg alig. Ez szexuális étvágy kérdése...
2011. szept. 14. 20:02
 30/33 anonim ***** válasza:

Egy vérvizsgálat nem ártana (amúgy se, nekem allergia derült ki egy rutinvizsgálattal).

Amúgy a férjemnek volt egy ilyen időszaka, hogy lecsökkent a libidója. Nem talált rá értelmes okot, elkezdett orvosról orvosra járni. Kiderült, hogy 20 évvel korábban katonakorában a hideg laktanyában annyira felfázott, hogy akkor volt egy kezeletlen prosztatagyulladása, aminek a mai napig nyoma van.

Kapott Pollstimol nevű bogyót (asszem nem vényköteles, komló és egyéb növényi cuccok vannak benne). Felér egy viagrával :)

Őt ez és a tökmagolaj tette rendbe.

2011. szept. 14. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!