Engednétek a saját esküvőtökön?
Mondjuk alacsony és kissé duci menyasszonyt képzeljetek el, aki boldogan tervezget a leendő férjével. Egyszer csak jön egy nagyrokon, és kezdi mutogatni, hogy milyen szép lesz az ő lánya koszorúslánynak az esküvőn, mikor a pár nem is kérte meg koszorúslánynak (nem terveztek ilyet), és a "koszorúslány-ruha" egyértelműen egy menyasszonyi ruha, fehér, kevés bordóval. A leendő viselője pedig majd 10 centivel magasabb a menyasszonytól, és eltökélt szándéka, hogy ő megy majd be elsőnek a templomba, mint esküvő-indító, valamint kijelenti, hogy énekeli fog az esküvőn, hogy mindenki hallja, milyen szép a hangja.
Mit szólnátok ehhez? Mi kissé ledöbbentünk, és nem tudjuk, hogy mondjuk meg, hogy nagyon nem így képzeltük, nem kérünk másik menyasszony-hasonmást az esküvőre, sem bevezetőt, sem éneket (ismervén a hangját). Hogy közöljük, hogy ne most robbanjon a bomba?
Én az ilyen jeles napokkal kapcsolatban nagyon egoista vagyok. Én valami ilyesmit mondanék: YX, ne haragudj, igazán nem akarok sem összeveszni, sem megbántani, de nem szeretnék sem énekes sem koszorúslányt. Ha ezt megtudod érteni, szeretettel várlak, mint vendéget. Ha nem akkor minden harag nélkül mondom, hogy kettőnk érdekében ne gyere el...Bár én szeretném, ha el tudnál jönni, de meg kell értened, hogy ez a mi napunk ZC-vel és úgy szeretnénk megtartani, ahogy mi elképzeltük. Mit mondasz erre?
Kb, ezt.
23N
No látod, így kell ezt!
LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!