Féltékenység? Miért?
Figyelt kérdés
Szerintetek egy nő kire féltékeny? Akire féltékeny vagyok miért? Egy kolleganőmre, de iszonyatosan. pedig van mellette több kolleganőm, aki sokkal szebb, dekoratívabb és értelmesebb, kedvesebb, bájosabb, de rájuk egyáltalán nem, sőt. de erre az egyre iszonyatosan, főleg ha a férfi kollegáimmal beszélget (főleg ha eggyel :-(2009. ápr. 22. 18:58
1/3 anonim válasza:
Hát úgy gondolom, hogy ez az egy férfikolléga tetszik Neked. Talán épp ezért vagy féltékeny a kolléganőre, mert beszélget vele. De az ilyen erős féltékenységgel csak a saját magad életét keseríted meg. Legyél lazább, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben. Ez a kolléganő egyébként rámozdult az általad kiszemelt pasira? Vagy csak szimplán beszélget vele? Mert nem mindegy. De ha még rámozdult is volna, féltékenységgel nem érnél el semmit, hanem mozdulj rá Te is és a pasi eldönti, melyikőtök kell neki.
2/3 anonim válasza:
Szia!
csatlakozom az előttem szólóhoz:)
De ne légy féltékeny. "Próbálgatja ", és kelleti magát előtte:-) Ha tetszik neked esetleg a pasi , Te is nő vagy ,és Te is tudsz vele beszélgetni!! :)))
3/3 A kérdező kommentje:
de más is beszélget vele, de nekem csak ez az egy szúrja a szemem nagyon, talán mert ezt a kolleganőt nem kedvelem túlzottan, mert egy állandóan közzéppontban szeretek lenni ember, sztem nem igazán őszinte, és talán ami a legjobban zavar, hogy nagy mellei vannak, nekem meg nemigen valószínű ez zavar inkább, sőt biztos, csak azt nem tudom mikor leszek képes már végre túltenni magam ilyen hülyeségeken
2009. ápr. 23. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!